5700XT satılmalı mı?

Fiyatları kimin alacağına göre mi belirliyoruz? Komik.

Hocam o arkadaşı takmayın. Kartınızın piyasası belli. Mining için en aranan kartlardan biri.

Ben oyuncu gözünden değerledirdim konuyu hocam. Yanlış anlaşılmasın tabii ki mining ile uğraşan kişi 3 5 k aramaz.
Oyuncu alamayacak diye 10 liralık bir malı 5-6 liraya mı satsın?

Kardeşim ben kartı 5 6K daha ucuza versin demedim. Bunu diyerek ortamı germe bence?

Evet ben de bakmıştım ona teşekkür ederim.

Normalde 11k teklif eden birisi olmuştu ama fiyat da bana düşük geldi zaten piyasaya göre. Sizin dediğiniz gibi aslın 13.000 veren çıkarsa sayabilirim. Teşekkür ederim.

Ekran kartın mining için iyi. Yani o fiyatı verecek kişi de oyun için almayacağı kesin. Sahibinden sitesinde en düşük 12.5k'dan başlıyor ki senin ürünün garantisi var. Bence garanti bitmeden 13k ilan açabilirsin :)

Vallahi ağzı olan konuşuyor. Piyasaya bir baksana ekran kartı yok. Adamlar ucuz pahalı demiyor direk alıp koyuyor mininge. Altın yumurtlayan tavuk satılır mı?
Bana da öyle geliyor dursun diyorum ama mininge bıraksam çok bi getirisi olmayacak gibi geliyor. Tek kartla mantıklı mı sizce.
Bana da öyle geliyor dursun diyorum ama mininge bıraksam çok bi getirisi olmayacak gibi geliyor. Tek kartla mantıklı mı sizce.

Ekran kartın mining için iyi. Yani o fiyatı verecek kişi de oyun için almayacağı kesin. Sahibinden sitesinde en düşük 12.5k'dan başlıyor ki senin ürünün garantisi var. Bence garanti bitmeden 13k ilan açabilirsin :)
Koyalım hocam o zaman bir deneyelim güzel bir teklif gelirse düşünürüm.

Bana da öyle geliyor dursun diyorum ama mininge bıraksam çok bir getirisi olmayacak gibi geliyor. Tek kartla mantıklı mı sizce.

Gayet mantıklı. Tam emin değilim ama 50 55 ile kazıyor. Nakit ederini verebileceklerini düşünsem sat diyeceğimde vermezler. Tek kart diyorsunda 1000TL yakın getirisi olur.
Bugün bir pratisyen doktor maaşının onda biri :) Olaya bu şekilde bak.

Gayet mantıklı. Tam emin değilim ama 50 55 ile kazıyor. Nakit ederini verebileceklerini düşünsem sat diyeceğimde vermezler. Tek kart diyorsunda 1000TL yakın getirisi olur.
Bugün bir pratisyen doktor maaşının onda biri :) Olaya bu
Birazda korkuyorum hocam miningden karta bir zarar verirmiyim ki diye. Siz yapıyor musunuz? Yapıyorsanız hangi program üzerinden yapıyorsunuz acaba?

Biraz da korkuyorum hocam miningden karta bir zarar verir miyim ki diye. Siz yapıyor musunuz? Yapıyorsanız hangi program üzerinden yapıyorsunuz acaba?

Hiçbir problem olmaz. Yapıyorum RTX 3070 ve RX 580 ile. Kapalı balgona koydum 39 derecede çalışıyor. Oyun oynasam kartın ömründen daha fazla alır. Ekran kartların o kadar narin şeyler değil. Ben Trex ile kazıyorum.

Hiçbir problem olmaz. Yapıyorum RTX 3070 ve RX 580 ile. Kapalı balgona koydum 39 derecede çalışıyor. Oyun oynasam kartın ömründen daha fazla alır. Ekran kartların o kadar narin şeyler değil. Ben Trex ile kazıyorum.
Anladım hocam. Bir süre deneyelim bakalım. Nicehash e bakıyorum şu anda bios ayarlarını falan internetten bulsak bir sorun olmaz herhalde.
Hocam şu anda bu durumda. Herhangi bir bios ayarı va yapmadım ama bana değerler yüksek gibi geldi. 180 güç tüketimi, 49 mh fanlar yüzde 63 de 58 derece şu anda.

Dosya Ekleri

• 20211107_003254.jpg
    20211107_003254.jpg
    279,2 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı