5700XT vs 2070 Super

O fiyatlara alacaksanız ikisini de almayın. Daha geçenlerde 6000 civarına 2080S Asus Dual modeli vardı Vatan'da. Tabi şuan artmış fiyatı ama bence yeni ekran kartlarının çıkışını ve kara cuma indirimlerini bekleyin. 1 ay kaldı yanlış hatırlamıyorsam.

5700XT kullanıcısı olarak kartın düzgün çıkıp çıkmaması ya tamamen şans ya da düzgün PSU ile kullanılması şart bu kartın. Genelde sistem toplayanlar PSU'yu önemsemediği için o yüzden de çok fazla problem çıkartıyor olabilir. Şahsen kendim hiçbir sorun yaşamadım ama bir arkadaşım 650W CoolerMaster MB511 kasa ile gelen PSU ile kullanıyor ve bazı oyunlarda kapanma sorunu yaşıyormuş. Bana kalırsa RTX için o kadar fazla fiyat farkı verilmez. Ben RTX on/off arasındaki farkı Minecraft harici hiçbir oyunda izlediğim videolarda göremedim. Belki benim gözlerde sorun vardır bilemiyorum. 5700XT alacaksanız PSU'nuzun düzgün 700-750W olmasına özen gösterin.
 
O fiyatlara alacaksanız ikisini de almayın. Daha geçenlerde 6000 civarına 2080S ASUS Dual modeli vardı Vatan'da. Tabi şu an artmış fiyatı ama bence yeni ekran kartlarının çıkışını ve kara cuma indirimlerini bekleyin. 1 ay kaldı yanlış hatırlamıyorsam.

5700XT kullanıcısı olarak kartın düzgün çıkıp çıkmaması ya tamamen şans ya da düzgün PSU ile kullanılması şart bu kartın. Genelde sistem toplayanlar PSU'yu önemsemediği için o yüzden de çok fazla problem çıkartıyor olabilir. Şahsen kendim hiçbir sorun yaşamadım ama bir arkadaşım 650W Cooler Master MB511 kasa ile gelen PSU ile kullanıyor ve bazı oyunlarda kapanma sorunu yaşıyormuş. Bana kalırsa RTX için o kadar fazla fiyat farkı verilmez. Ben RTX on/off arasındaki farkı Minecraft harici hiçbir oyunda izlediğim videolarda göremedim. Belki benim gözlerde sorun vardır bilemiyorum. 5700XT alacaksanız PSU'nuzun düzgün 700-750W olmasına özen gösterin.

O 2080S nerede göstersene bana.
 
Ben olsam param 3000'e yettiği için beklerdim okullar ve sınavlar başlayacak zaten.

2021 ilk bahar sonu da çok geç hocam. Hem doların ne olacağı da belli değil. Vergiler desen bilgisayar bileşenlerine ayrı vergi de çıkartabilirler. AMD sorunsuz driver yaparsa kimsenin 7 ay beklemeye hevesi olduğunu sanmıyorum direkt kaparlar AMD'yi :D.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı