58 kg ile spora başlamalı mıyım?

Mikailcebrailov

Femtopat
Daha fazla  
Boyum 1.80, yaşım 16.5, kilom 58 kg. (Birkaç kıyafetide dahil ettim buna onları çıkartırsak 56-57 kilo olabilirim.)
Şimdi şu anda spora başlasam 1 yıl içinde kaç kilo alabilirim? Veyahut başlarsam kilo almak yerine kilo mu kaybederim? Çünkü çok kalori yakarım sporda.
2026'da polislik sınavına gireceğim o zamana dek kilo almam lazım arkadaşlar tavsiyeniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boyum 1.80, yaşım 16.5, kilom 58 kg. (Birkaç kıyafetide dahil ettim buna onları çıkartırsak 56-57 kilo olabilirim.)
Şimdi şu anda spora başlasam 1 yıl içinde kaç kilo alabilirim? Veyahut başlarsam kilo almak yerine kilo mu kaybederim? Çünkü çok kalori yakarım sporda.
2026'da polislik sınavına gireceğim o zamana dek kilo almam lazım arkadaşlar tavsiyeniz nedir?

Hocam yaktığın kaloriden daha fazla kalori alacaksın yani yiyeceksin. Bunu spor hocana sorarsan anlatır zaten. Elbette yaktığın kaloriyi tekrar almazsan kilo verirsin ama yaktığından fazlasını alırsan kilo alırsın. Polislik sınavına gireceğim demişsin sanırım TYT ile PMYO gireceksin şimdiden spora başlamak mantıklı olur. Ayrıca ders çalışmayı unutma ben de istiyordum polislik fakat şu an 1 gün ile yaşım tutmuyor belki senin senende tekrar denerim. Umarım kazanırsınız.

Boyum 1.80, yaşım 16.5, kilom 58 kg. (birkaç kıyafetide dahil ettim buna onları çıkartırsak 56-57 kilo olabilirim.)

Düzenli bir şekilde spor yaparsanız kas kazanırsınız ve iştahınız da açılır. Bol proteinli besinler tüketerek hızlı bir şekilde kilo almanız mümkün.

Kanka spor yaparsan daha hızlı kilo alırsın arkadaşlar açıklamış zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı