58 Mbps maximum hız olan altyapı 47 Mbps alıyor

Makaleler
1
Altyapım maximum 58 Mbps hız destekliyor VDSL2 ile. Millenicom 100 Mbps'e kadar olan tarifeyi kullanıyorum. Aldığım hız 47 Mbps. Normal midir?

Ek Açıklama 2019-08-12 130714.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapım maximum 58 Mbps hız destekliyor VDSL2 ile. Millenicom 100 Mbps'e kadar olan tarifeyi kullanıyorum. Aldığım hız 47 Mbps. Normal midir?

Eki Görüntüle 426741
Allah başka dert vermesin :) Şaka bir yana 58mbps altyapınızın desteklediği max değer. Aynı altyapı üzerindeki yoğunluğa göre düşünürsek bence aldığınız değer normal. Sadece merak ettiğim bir soru var 58mbps destekleyen altyapı için neden 100mbps tarife ücreti veriyorsunuz?

Eki Görüntüle 426741
Altyapınız 58 Mbps destekliyorsa 50 Mbps'e sabitlemişlerdir. Sizin alacağınız hız
50 Mbps değil 50 Mbps'e kadardır.
Edit: Fotoğrafta görüyorum ki size 51 Mbps download , 4 Mbps upload tanımlanmış. Lakin altyapınız 97 Mbps download 20 Mbps upload destekliyor.

50 Mbit tanımlanmış. Vdsl olduğu için bir miktar hız kaybı çok normal. Örnek olarak 75 Mbit tanımlandığında 70-71, 100 Mbit tanımlandığında 93-94 civarı hız alırsınız. 50 Mbit tanımlandığında ise 47 civarı gelir. Vdsl'nin doğası gereği bir miktar kayıp olması normaldir. Bu arada 75 Mbit rahatça alabilirsiniz fakat üstünde kopma yaşayabilirsiniz Snr düşük olacağı için. Arayıp 75 Mbit'e yükseltme talebi verebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı