5800 TL ile sistem toplama Intel i5-6400/ GTX 1070 ve Monitör Dahil

Yine 6000'e düzledik :D yok hocam bu iyi beğendim özelliklerini :D güç kaynağı da yeterli olduğuna göre sistemi toplamaya önümüzdeki hafta başlayabilirim değil mi?

Bir de bu sistemi 8 ay sonra satsam ne kadara gider? Ortalama olarak
Şimdi sen topladığın için normalde alman gereken paradan daha fazla alman gerekir, çünkü bu sistemi toplamak için bir uğraş, bir çaba göstermişsin. O nedenle biraz daha pahalıya satarsın, ama kaç lira olur, o bilinmez. 3500-4000 TL olur belki.

Şimdi sen topladığın için normalde alman gereken paradan daha fazla alman gerekir, çünkü bu sistemi toplamak için bir uğraş, bir çaba göstermişsin. O nedenle biraz daha pahalıya satarsın, ama kaç lira olur, o bilinmez. 3500-4000 TL olur belki.

Bana 1400-1500 dolar kalsın gerisi önemli değil. Amerikada gtx1080 olan bir msi almak istiyorum. Fiyatlar o civarda olur muhtemelen.

Bence yanınızda götürün.
Açıkçası o işle uğraşasım hiç yok. Orada bana laptop lazım. Taşıması kolay ve küçük her yere girer. Ama kasayı sürekli taşıyamam. Şimdi laptop alayım desem 5800 tl ile de laptop almak istemiyorum. Muhtemelen kasa toplayıp uygun fiyata vericem gidecek. 8 ay sonra takip edin çok uygun fiyata bu toplayacağım sistemi satışa koyacağım. Fiyatını o zaman belirleriz :D

Buradan laptop alın ya da Amerika'ya gidecek bir arkadaşınıza aldırın.
Amerikadaki arkadaşlarım en erken 4 aya dönerler benim için çok geç. Laptop alıcak olsam bu özelliklere sahip sadece monster var onuda almak istemiyorum hem kasa dandik hem de amerikada servis konusunda danışacak kimse yok. Öneri olarak laptop var mı? Gidip laptopa 6000 vermem en fazla 4500 verebilirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı