5800 TL ile sistem toplama Intel i5-6400/ GTX 1070 ve Monitör Dahil

@GeorgeBest Sizinle de anakart konusunda bir türlü uzlaşamadık. Tamam H110'un neden yetersiz olduğunu anladım ama herhangi bir B150 neden yetmesin? İlla gaming anakart mı almak gerekiyor? Hani gerçekten merak ettiğimden soruyorum, aydınlatırsınız belki diye.
@tysberg Çok bir sıkıntı olmaz, artan parayla da daha düzgün bir HDD ve SSD alabilirsiniz. Arkadaşların dediği gibi yük ekran kartına bindiği sürece sorun olmaz.

Peki sinerji dediğiniz site ne kadar güvenli? Kasa toplarken iç düzeni nasıl yapıyorlar?
35 TL ye montaj hizmetleri var. Bende yaptırmayı düşünüyorum. Öncelerden çok sıkıntılı olan bir firmayı fakat yavaş yavaş düzelttiler. Buradan çoğu kişi bu siteden alışveriş yapıyor.

Ben gördüğüm kadarıyla aşırı sorunlu bir firmaymış. Gözüm korktu açıkçası. 200 tl daha fazla verip inventustan almak daha mantıklı geldi bana. En geç pazartesi siparişi vermek istiyorum. Anakart ve işlemci konusunda hala kararsızım.

@GeorgeBest Sizinle de anakart konusunda bir türlü uzlaşamadık. Tamam H110'un neden yetersiz olduğunu anladım ama herhangi bir B150 neden yetmesin? İlla gaming anakart mı almak gerekiyor? Hani gerçekten merak ettiğimden soruyorum, aydınlatırsınız belki diye.
@tysberg Çok bir sıkıntı olmaz, artan parayla da daha düzgün bir HDD ve SSD alabilirsiniz. Arkadaşların dediği gibi yük ekran kartına bindiği sürece sorun olmaz.
Gaming anakartından değil hocam. Ben sadece GTX 1070 ve i5 6600a yakıştıramıyorum o anakart serisini. Ama az önce araştırdım da B150 Pro VDH iyiymiş alınabilir aslında. Tercih meselesi ben tüm parçalara önem veren biriyim.

Bence böyle bir sistem almak daha akıl karı klavyeyi çıkarırsan 5800 gibi bir fiyat yapıyo bence böyle bir sistem almalısın.
Hem 1070 ile 120 fpslere falanda ulaşırsın hiç bir sıkıntı olmaz

Ekran Alıntısı2.PNG

Not: Ramlerin miktarının 2 olduğunu unutmayın!!

Bence böyle bir sistem almak daha akıl karı klavyeyi çıkarırsan 5800 gibi bir fiyat yapıyo bence böyle bir sistem almalısın.

Eki Görüntüle 188663
Çok güzel indirimler yakalamışsınız, özellikle GTX 1070'in fiyatı çok çok iyi, neresi sistemi topladığınız site?

Eki Görüntüle 188663
Çok güzel bir sistem fakat sinerji bana pek güvenilir gelmedi. O fiyatlar inventus'ta daha fazla gibi gördüm. Şu an mobildeyim o yüzden yapamıyorum. Bu sistemi inventus ile kurmayı rica etsem çok mu şey istemiş olurum hocam :) muhtemelen alacağım sistem bu tek pürüz sizden inventus ile toplamanızı istiyorum :) tekrar her şey için teşekkürler. Bana son fiyat lazım ekran dahil

Monitörü, indirimli olduğu için Gameekstra'dan almak istiyordum. Fakat site hakkında olumsuz yorumlar var sürekli. Gtx1070 yanına yakışacak bir monitör tavsiyesi alayım çünkü 1000 tl ayırdım monitör için. Diğer sitelerde 1250 tl aynı monitör

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı