5800 TL ile sistem toplama Intel i5-6400/ GTX 1070 ve Monitör Dahil

Ben sistemimi Sinerji'den sipariş ettim. Çarşamba gibi elimde olacak. İnventus ile kıyaslaması nasıl olur bilmem ama Sinerji güvenilir firmadır. Bu forumdan yüzlerce kişi Sinerji'den alışveriş yapmış. Arada tabiki sorunlar olmuştur. Ama genel olarak yorumlar olumlu.

Hakkında hiç iyi yorum göremedim ben. Yoksa monitör için verdikleri fiyat gayet iyi. Ayrıca mouse olarak bende logitech g402 var fakat klavyem yok. Klavye ne önerirsiniz? @GameHawk @GeorgeBest @Hayri Taha ÇATAR

Ben sistemimi Sinerji'den sipariş ettim. Çarşamba gibi elimde olacak. İnventus ile kıyaslaması nasıl olur bilmem ama Sinerji güvenilir firmadır. Bu forumdan yüzlerce kişi Sinerji'den alışveriş yapmış. Arada tabiki sorunlar olmuştur. Ama genel olarak yorumlar olumlu.

Hocam sipariş ettiğiniz sistem gelince tekrar yazabilir misiniz? Herhangi bir sıkıntı yoksa ben de oradan alayım. Bir de sistemi buraya atarsanız makulse ben de göz önünde bulundurayım.

Nakit olarak alacağım için sanırım vatan gibi yerler yerine inventus veya sinerji daha iyi gibi duruyor. Sisteme uygun monitör ayrıca klavye tavsiyelerine de hala açığım arkadaşlar.

Arkadaşlar merhaba, dizüstü yerine sistem toplama olayına dönüş yaptım sayılır. Resimdeki gibi bir sistem topladım üzerine de bu monitörü ekledim .
ASUS VG248QE 24'' 144Hz 1ms Full HD 3D Oyuncu Monitörü . Sistemi inventus ile topladım ve daha sipariş vermedim. Umarım bir sorun yaşamam. Sizden sistem hakkındaki fikirlerinizi istiyorum. Fiyatı yukarı değil de aşağı nasıl çekerim :) Şimdiden teşekkürler.Eki Görüntüle 188579

5800 değil 4800 TL olmalı yanlış yazmışım düzeltemedim kusura bakmayın.

Yardımcı olabilecek kimse yok mu? Nasıl bir değişim yapabilirim? Herhangi bir hata var mı?
İşlemci: İ7 6700
Anakart: ASRock H170 Pro4/Hyper
RAM: Kingston HyperX Fury 16 (2x8) GB 2133 Mhz
HDD: Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM
SSD: Samsung 750 Evo 250 GB
Kasa: Dark N10
Güç Kaynağı: Aerocool KCAS 80+Bronze 750 W
Monitör: Samsung LS22F350FHMX-UF

Teknobiyotik'ten toplandı.

Ekran Kartı: Galax GTX 1070
Ebrar Bilgisayar'dan toplandı.

Toplam 4818 TL

İşlemci: İ7 6700
Anakart: ASRock H170 Pro4/Hyper
RAM: Kingston HyperX Fury 16 (2x8) GB 2133 Mhz
HDD: Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM
SSD: Samsung 750 Evo 250 GB
Kasa: Dark N10
Güç Kaynağı: Aerocool KCAS 80+Bronze 750 W
Monitör: Samsung LS22F350FHMX-UF

Teknobiyotik'ten toplandı.

Ekran Kartı: Galax GTX 1070
Ebrar Bilgisayar'dan toplandı.

Toplam 4818 TL

Bakınca mükemmel duruyor fakat ben inventustan toplamak istiyorum. Fiyatlar biraz daha pahalı orada. Teknobiyotik ne derece güvenli. Bu işlere yeni yeni başlıyorum. Sıkıntı yaşamak istemiyorum açıkçası :) Ayrıca monitör olarak eklediğiniz seçenek 5ms ve 60hz gözüküyor. Gtx1070'e 1ms 144hz daha çok yakışır gibi geliyor. Yanlış mı düşünüyorum :)

Kasayı topladıktan sonra bunu da sepete ekleyeceğim sağolun.

Bakınca mükemmel duruyor fakat ben inventustan toplamak istiyorum. Fiyatlar biraz daha pahalı orada. Teknobiyotik ne derece güvenli. Bu işlere yeni yeni başlıyorum. Sıkıntı yaşamak istemiyorum açıkçası :)

Kasayı topladıktan sonra bunu da sepete ekleyeceğim sağolun.
Hocam İnventus güvenilir, ancak pek stok yok onlarda, o nedenle Sinerji, Teknobiyotik, Nova Bilgisayar türü sitelere de bakmakta fayda var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı