5800X sistem toplama

Sen direk olarak 5800 işlemciyi takarsan ekran kartı takarsan görüntü gelmez.3.nesil bir Ryzen işlemci ile görüntü gelir BIOS işlemi yapılır. Bunun dışında servise yollayabilirsin. AMD firması direk olarak 5.nesil işlemcilere destek sağlamıyor. İlk olarak 3.nesil bir işlemciye destek sağladığı için işlemci ile bioslanabiliyor. Başka yöntem varsa bilen yazabilir. Ben anakartı aldım zaman ufak bir zahmet çektim. Amazon isterseniz iade edebilirsiniz dedi. Hayır dedim. Bana yetkili servisi verin kartı bioslatalım. Böyle bir durumla karşı karşıya kalacaksın.

Hadi ya ciddi misin, ne kadar sürer bu işlem? Kesin olacak mı bu?

Hadi ya ciddi misin, ne kadar sürer bu işlem? Kesin olacak mı bu?

BIOS işlemi Total de sürse süre 30-40 dakika olsun hadi. Bu işi iyi bilen tanıdığın bir PC ci varsa bu işin altından kalkar. Benim işlemcim yoktu. İşlemcisi olan birini buldum 100 TL verdim biosladı. Bu işi fazla bilmeyenler kıvırıyor. Bir şeyler söylerler yapmamak için.

BIOS işlemi Total de sürse süre 30-40 dakika olsun hadi. Bu işi iyi bilen tanıdığın bir PC ci varsa bu işin altından kalkar. Benim işlemcim yoktu. İşlemcisi olan birini buldum 100 TL verdim biosladı. Bu işi fazla bilmeyenler kıvırıyor. Bir şeyler söylerler yapmamak için.
Bende şuan bilgisayar var kendim sitesinden indirip flash ile falan atabilir miyim peki ?

Bende şu an bilgisayar var kendim sitesinden indirip flash ile falan atabilir miyim peki?

İşte bu kısmı bilemiyorum. Az önce bu yüzden yazdım. Başka yöntemi bilen varsa yazabilir. Yaşadıklarımı anlattım. Gerisi daha tecrübeli hocalarda.

Çok daha iyi anakartlar.

Çok daha iyi anakartlar.
Teşekkür ederim ama x570 ve wifi takıntım var.
İşte bu kısmı bilemiyorum. Az önce bu yüzden yazdım. Başka yöntemi bilen varsa yazabilir. Yaşadıklarımı anlattım. Gerisi daha tecrübeli hocalarda.
Çok teşekkür ederim ben bir konu açayım sorayım daha sonra toplayanlara da yardımcı olur.

Teşekkür ederim ama x570 ve wifi takıntım var.
Ama bu kartlar besleme olarak çok daha iyi üst seviye kartlar.

Ama bu kartlar besleme olarak çok daha iyi üst seviye kartlar.
o kadar ayrıntı bilmiyorum daha fazla kanal var benim aldığım kartta n gibi bir avantajı olacak ki (ısı sorunu da yokmuş birçok karttan başarılı bencmark da falan)

o kadar ayrıntı bilmiyorum daha fazla kanal var benim aldığım kartta n gibi bir avantajı olacak ki (ısı sorunu da yokmuş birçok karttan başarılı bencmark da falan)
TUF X570' in tek avantajı daha çok PCle Gen 4. 0 yuvasına sahip olması, onun dışında ROG serisi B550 kartlar her şeyiyle üstün. (VRM, malzeme ve yapı kalitesi, daha iyi ses kartı, daha uzun yazılım desteği falan filan.)

TUF X570' in tek avantajı daha çok PCle Gen 4. 0 yuvasına sahip olması, onun dışında ROG serisi B550 kartlar her şeyiyle üstün. (VRM, malzeme ve yapı kalitesi, daha iyi ses kartı, daha uzun yazılım desteği falan filan.)
Benim aldığım kart iyi değil mi hala iade edebilirim benim bütçem 2300max wifi ve x570 istiyorum ama bu fiyata maalesef o yüzden aldım bununda soğutması , yapısı , m2 ssd hızı falan çok iyi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı