5800x3D işlemci sabit GHz'de çalışıyor

magnifique25

Kilopat
Merhaba herkese iyi sosyaller.
Anakart olarak ASUS ROG B550-F Gaming kullanıyorum BIOS'u son sürüme güncelledim.
BIOS ayarlarından da pek anlamamakla beraber tpu 1 ve 2 ayarlarıyla uğraştım ama sonucu değiştiremedim.
İşlemcim sabit olarak 3.58 GHz çalışıyor ne yaptıysam ne düşürebildim ne yükseltebildim.
Ayar konusunda bazı eksiklikler olduğunu hissediyorum yardımcı olabilecek var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS sürümünü hangi sürüme güncellediniz? Eğer riski alıyorsanız ve denemediyseniz beta sürümünü de denemenizi öneririm.

BIOS sürümünü hangi sürüme güncellediniz? Eğer riski alıyorsanız ve denemediyseniz beta sürümünü de denemenizi öneririm.
Cevap için teşekkür ederim,son 2 sürümüne sırayla güncelledim fakat ne yaptıysam 4.5e çıkaramadım hızı

Konu biraz eskidi ama şu an aynı sorunu ben de yasıyorum. 3.6 GHz işlemci şimdi çözüm yollarına bakıyorum.

Konu biraz eskidi ama şu an aynı sorunu bende yasıyorum 3.6 GHz de işlemci şimdi çözüm yollarına bakıyorum.

Ve normalde böyle değildi BIOS güncelledim ve Windows 11 geçtim böyle oldu.

Çözümü buldum. BIOS'ta ASUS optımızeden normale çektim düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…