Abstrack99
Hectopat
Montajda bir hata vardır, sıvı soğutmanın yüzeyi ile işlemcinin IHS'si temas etmiyordur tam, vidaları tamamen sıkma, vidayı artık döndürmek için güç uygulaman gereken noktada dur.
Montajda bir hata vardır, sıvı soğutmanın yüzeyi ile işlemcinin ıhs'si temas etmiyordur tam, vidaları tamamen sıkma, vidayı artık döndürmek için güç uygulaman gereken noktada dur.
Stok ayarlarda bırakırsanız, daha çok ısınacaktır. PBO'yu elle ayarlamanız gerekiyor. Curve Optimizer'a girip bütün çekirdeklere -30 değerini de girmeyi unutmayın.Evet stok durumda. Hiçbir işlem uygulamadım.
Merhaba, bunu nasıl yapabilirim? Performansa bir etkisi oluyor mu? 5800x3d kullanıyorum. 2400mm sıvı soğutma ile Aida64 stres testinte maksimum 85° görüyor. Oyunlarda %50 kullanımla 65-70 derecelerde geziyor işlemci sıcaklığı. Ama ne kadar düşük, o kadar iyi diye düşünüyorum.Tüm çekirdeklere Curve Optimizer'da -30 atınca maksimum frekansta tutunuyor genelde 5800x3Dler. Biraz da termallerden kazanç elde edebiliyoruz. Denemenizi tavsiye ederim.
Performansa bir etkisi oluyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.