5800x3D sisteme sıvı soğutma önerisi

Hocam teşekkür ederim, peki bu sıvı soğutma mı, yoksa yukarda arkadaşın dediği Thermalight Phantom Spirit 120 SE kule tipi soğutucu mu?
Phantom Spirit.

Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi sistemim için sıvı soğutma önerisine ihtiyacım var.

Sistem özellikleri:
  • İşlemci: Ryzen 7 5800x3D.
  • Anakart: ASUS TUF Gaming B550M-E
  • Ekran kartı: RTX 3070 Ti OC V2 8 GB.
  • RAM: 32 GB.
  • Kasa: Cooler Master Masterbox TD500 mesh.

Yukarıda sistem özelliklerini verdim, bütçem kısıtlı bu yüzden ben aşağıdakileri düşündüm. Sizde yardımcı olursanız çok sevilirim.

1. soğutucu: Revenge Nitro Cold 200 Intel / Amd Destekli Argb Fanlı Infinite Panel Cpu Işlemci 240mm Sıvı Soğutma Sistemi - Fiyatı, Yorumları
2. soğutucu: MEGALODON Argb Tr240 Sıvı Soğutucu 2x12cm Fan Yüksek Performanslı Işlemci Soğutucusu Sıvı Soğutma - Fiyatı, Yorumları

Ben 5800X3D ile bunu kullanıyorum hocam zerre ısınma olmuyor. Tek dezavantajı soğutucu aşırı büyük olduğu için ATX anakartın yoksa ya da 2 farklı ekran kartı slotun yoksa alma çünkü ekran kartını takamazsın.

Ben 5800X3D ile bunu kullanıyorum hocam zerre ısınma olmuyor. Tek dezavantajı soğutucu aşırı büyük olduğu için ATX anakartın yoksa ya da 2 farklı ekran kartı slotun yoksa alma çünkü ekran kartını takamazsın.
Teşekkür ederim hocam.
Bunun yerine 2 fanli olan model daha iyi olurdu.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE
ARGB'siz modelide var isterseniz.
2 fanlı argb olan modeli aldım hocam, teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı