5820K, X99-A Elektriklerin Gitmesi Sonrası Yanık Kokusu

Arkadaşlar Cooler Master tüm sistemin ücretini karşılayacak. Servise gönderip ürünleri servis raporlarını mail atmamı istediler. Servis ücretleride dahil olmak üzere tüm sistemde oluşan hasarı karşılayacaklarmış. Neden Zalman almayıp Cooler Master aldığımı bir kez daha anladım.

Cidden çok şaşırdım. Ne diyeceğimi bilemedim maili tekrar tekrar okudum. Oysa gidip yeni sistem fiyatlarını bakmaya başlamıştım bile.

Bu arada konunun isimini düzenleyen moderatör arkadaşa sormak istiyorum. Konu yanık kokusu ile mi alakalı sistemin yanması mı?

Hiç beklenmedik bir şey açıkcası. Gerçi yüksek akım, kısa devre gibi şeylere koruması olduğu söylendiği için sistem onların PSU'su yüzünden yanarsa suç bal gibi onların olur.

Hiç beklenmedik bir şey açıkcası. Gerçi yüksek akım, kısa devre gibi şeylere koruması olduğu söylendiği için sistem onların PSU'su yüzünden yanarsa suç bal gibi onların olur.
Kabulde etmeyebilirlerdi açıkcası baya bir şaşırdım.

Şuan Antalya da felaket yağmur yağıyor. Bilgisayara bir şey olacak diye ödüm kopuyor. @Range.. korkuttunuz valla beni. İnternette UPS aramaya başladım. Ama bu yaz dizüstü bilgisayara geçeceğim için ihtiyacım yok. Cooler Master ücreti karşılayacağına sevindim.

Hadi geçmiş olsun arkadaşım. Biraz bekleyeceksin ama buna da şükür.
Power'ın parasını verdiler bile.
@Range.. Çok geçmiş olsun hocam. Bu arda UPS nedir arkadaşlar. Pahalı bir şey midir bu alet?
PSU harici güç kaynağı pahalılarıda varda benimki ucuzlarından gelen elektriği dengeler elektrik kesildiğinde size biraz daha zaman tanır.
Power Boost B-1000VA 1000VA Line interactive Ups Fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…