5820K, X99-A Elektriklerin Gitmesi Sonrası Yanık Kokusu

Doğru ama işlemci ekran karti felan varken psu ya para yatirmak istemedim. Bende çok güvenmiyorum ama kasada takılı geldiği için kullanıyorum. Zaten bana yeterli gücü sağlasın fazla birşey istemiyorum

Yedekte Z97 sistem iyiymiş. Hocam başka yedeğin varmı H97 falan ? @Range..

Yok sadece Z97 var. O SLİ 980'li X99'u aldıktan sonra yüzüne bakmadım pek. Kartlar Palit'in Amazon'dan neredeyse 1 980 fiyatına aldım Türkiye'ye göre.
Satın hocam elinizde değer kaybetmesin. Gelen parayı bir sonraki sisteminiz için kaynak olarak ayırırsınız.

Haklısınız. Siz istediğiniz fiyata koyun belki alıcı çıkar. Ölü fiyat verenlere de itibar etmeyin. Yoksa zaman geçtikçe zaten fiyatı ölecek. @Range..

Hocam, öncelikle geçmiş olsun. Madem yüksek voltaj gelmiş; sigortalarınız atmadı mı? Manyetik sigortanız yok muydu? Ayrıca o PSU çok kaliteli, nasıl böyle bir arıza meydana geldi? Öncelikle güç kaynağınızı garantiye gönderin. Eğer sorun sadece güç kaynağından kaynaklanıyor ise tamir edip yollarlar. Siz de masraflarınızı karşılamalarını; yoksa hukuki işlem başlatacağınızı anlatan bir e-posta gönderirsiniz. Eğer ki sorun yüksek voltajdan kaynaklanıyor ise elektrik dağıtım şirketine tazminat davası açarsınız. Yüksek ihtimalle de kazanırsınız. Bu sorun benim bir dostumun başına da gelmişti 2005 yılında. O zamanlar gerçekten çok fahiş bir fiyata aldığı bilgisayarı, buzdolabı ve televizyonu yanmıştı. Sonra tazminat davası açtı ve zararını fazlasıyla çıkartmıştı. Siz de bu yolu tercih edebilirsiniz.

Tek hasar PC'de. Sigortalar atmadı. Sanırım durum Hz ile alakalı. Voltaj ile değil. Başka bişey yanmadı. Sorun çözüldü hocam üst mesajlara bakın.

Tek hasar PC'de. Sigortalar atmadı. Sanırım durum Hz ile alakalı. Voltaj ile değil. Başka bişey yanmadı. Sorun çözüldü hocam üst mesajlara bakın.
Şimdi farkettim. Sizin açınıza gerçekten çok sevindim. Bu kadar pahalı ve kaliteli bir güç kaynağında bu durumun oluşması gerçekten çok ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…