5G telefon alınmalı mı?

Bütçe
5000-5500
Ben de öyle düşünüyorum malum Türkiye şartları sürekli telefon değiştiremiyoruz. O yüzden uzun ömürlülük konusunda 5G kafamı karıştırıyor.

Ben yeni alacağım cihazda günümüzde gelişen bir teknoloji varsa içinde barındırmasını isterim açıkçası. Ülkemizde tam performansı olmasa da gelecekte konum olarak nerede olacağımız belli olmaz. Sürekli telefon değiştiren biri olmadığım için 5-6 yıl kullanırım bir telefonu. Siz de benim gibiyseniz 5G'li modeli almak daha mantıklı gibi.

Ben yeni alacağım cihazda günümüzde gelişen bir teknoloji varsa içinde barındırmasını isterim açıkçası. Ülkemizde tam performansı olmasa da gelecekte konum olarak nerede olacağımız belli olmaz. Sürekli telefon değiştiren biri olmadığım için 5-6 yıl kullanırım bir telefonu. Siz de benim gibiyseniz 5G'li modeli almak daha mantıklı gibi.

Bütçeyi zorlamaya çalışacağım. A52s almaya çalışacağım.
Bir de konu ile alakasız gibi ama A52 modellerinde kasa esneme sorunu olduğunu duydum. Bu nedir? Her modelde olur mu? A52s ile bu sorun çözüldü mü?

Son düzenleme:
Evet A52s mantıklı bir seçim ama donanım gücü sizin için önemli değilse A52 almanızı öneririm. İki model arasında 1000 TL fark var, tek fark yonga. Ben fazladan 1000 TL verip A52S almam. 1000 TL'ye değecek bir fark yok aralarında.

Evet A52s mantıklı bir seçim ama donanım gücü sizin için önemli değilse A52 almanızı öneririm. İki model arasında 1000 TL fark var, tek fark yonga. Ben fazladan 1000 TL verip A52s almam. 1000 TL'ye değecek bir fark yok aralarında.

Doğru söylüyorsunuz fakat esneme olayı biraz gözümü korkutuyor sonrasında garanti, iade bu tür işlerle uğraşmak istemiyorum. Kararsız gibiyim açıkçası.

Esneme yüzünden de 1000 TL vermem açıkçası. Esneme sorunu sizde kesin olarak çıkacak diye bir durum söz konusu değil.

Daha çok Türkiye'de birleştirilen modellerde bu sorunun olduğunu duydum. İnternetten alırım diye düşünüyorum. MediaMarkt Teknosa gibi mağazalardan alsam orada açtırırım herhangi bir sorunu olup olmadığına bakarım. Sorun çıkarsa orada değişim yaptırırım. Ama internette bu durumla karşılaşanlar iade sürecinde çok uğraştırılmışlar. O yüzden bu çekincem ki ben telefonu değiştirdikten sonra tekrar okuluma döneceğim 1 ay sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı