5GHz'e geçince fatura artar mı?

Ali Bilgin

Hectopat
2.4 GHz bağlantı kullanıyordum ve tabii bu da birden fazla cihaz bağlanınca internetin yavaşlaması demek. Ben de 5 GHz kanalını açtım ve sadece kendi bilgisayarımın bağlanacağı şekilde seçtim ve ping sorunum ve yavaşlama sorunlarım çözüldü. Ayrıca 3MB download alıyorken 5GHz'de 6MB download almaya başladım bu normal bir şey mi ve faturaya yansır mı?

Normalde paketindeki download'ın kaçtı? Bu sıra İSS'ler biraz saçmaladı. herkesin yüksek çıkıyor indirme hızları belki ona denk gelmiş olabilir. Faturan kotasızsa hiçbir sorun olmaz 5GHz kullanman. Yani onu kullanınca başka bunu kullanınca başka fatura gelmez. Dediğim gibi kotasız internetse eğer bu.

Kotasız internet 24 Mbps download, 6 Mbps upload alıyordum şimdi bu 5GHz'e geçtikten sonra, 48Mbps download, 20Mbps upload almaya başladım fakat 2.4GHz'e geçince de aynı download ve upload hızını alıyorum. Fakat internet geceleri yavaşlıyor gibi 2 civarlarında neyse ben böyle memnunum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı