6.000 TL l Ekran Kartı Hariç Sistem Toplama

8 GB yetersiz kalır doğru. Ben böyle bir sistem yaptım SSD'yi HDD ile değiştirebilirsin sana kalmış. İ7 8700K sığsa güzel olurdu ama maalesef bu kadar oldu.
12.PNG

8 GB yetersiz kalır doğru. Ben böyle bir sistem yaptım SSD'yi HDD ile değiştirebilirsin sana kalmış. İ7 8700K sığsa güzel olurdu ama maalesef bu kadar oldu.
Eki Görüntüle 330350
K ibareli bir işlemci kullanılmayacaksa anakarttan biraz kısılabilir. Fakat ilerde upgrade edecekse z serisi bir anakart seçmeli.

Eki Görüntüle 330350
Hocam overclock yapmayı düşünüyorum bu yüzden 8700 düşünmüyorum
@Veyskap Intel 9. Nesil'de de pişman edecek. AMD'ye yönel en azından bu nesli sevmesen bile 7 NM 3. Nesil takarsın. Ayrıca OC yapınca kilitlenme falan doğru değil. Ve Intel'de 8'den 9'a geçmen için anakartı da değiştirmen gerekecek.
Daha önce de dediğim gibi amd bana güven vermiyor hocam birebir kullanıcılardan aldığım yorumlardan da çok memnun kanılmadığı kanısındayım. Yorumlarınız için teşekkür ederim
K ibareli bir işlemci kullanılmayacaksa anakarttan biraz kısılabilir. Fakat ilerde upgrade edecekse z serisi bir anakart seçmeli.
Hocam ben zaten 8600k ve Asus STRIX Z370-f alacağım

Elinize sağlık hocam fakat ben sistemi ayarladım ayın 15 inde alacağım malum geleneksel maaş günleri. Bütçeyi 6250 liraya çıkardım fakat vermişken iyi para verelim iyi bir sistemimiz olsun dedim fakat m2 ssd şuan benim için biraz lüks. 6250 liraya o ram 16 gb olabilseydi sistem harika olurdu fakat 8gb ram sisteme çok yetersiz kalır diye düşünüyorum.

Rica ederim.
Hangi bileşenleri almaya karar verdin?
Hocam overclock yapmayı düşünüyorum bu yüzden 8700 düşünmüyorum
Daha önce de dediğim gibi amd bana güven vermiyor hocam birebir kullanıcılardan aldığım yorumlardan da çok memnun kanılmadığı kanısındayım. Yorumlarınız için teşekkür ederim
Hocam ben zaten 8600k ve Asus STRIX Z370-f alacağım

Bir de şu iki sisteme bak.
16 GB Ram'ler inanılmaz pahalı.
Bana sorarsan önce 8 GB 3000 MHz bir ram alıp daha sonra paran olduğunda birebir aynı modelde ikincisi al derim.
Elinize sağlık hocam fakat ben sistemi ayarladım ayın 15 inde alacağım malum geleneksel maaş günleri. Bütçeyi 6250 liraya çıkardım fakat vermişken iyi para verelim iyi bir sistemimiz olsun dedim fakat m2 ssd şuan benim için biraz lüks. 6250 liraya o ram 16 gb olabilseydi sistem harika olurdu fakat 8gb ram sisteme çok yetersiz kalır diye düşünüyorum.

Ben senin yerinde olsam bu sistemi alırdım.
OC yapmana hiç gerek yok, neden dersen i7 8700 çok güçlü bir işlemci.
Bende i7 6700 var ve 980Ti ile muazzam bir performans veriyor.
Paran olunca dediğim gibi 8 GB aynı Ramden alır keyfine bakarsın, belli süre idare edersin.
Bence bütçeyi son olarak 6500 yap bu resimdeki 8700'lü sistemi al.

Dosya Ekleri

• 8600k-1.JPG
    8600k-1.JPG
    95,4 KB · Görüntüleme: 125
  • 8600k-2.JPG
    8600k-2.JPG
    96 KB · Görüntüleme: 88
  • 8700-1.JPG
    8700-1.JPG
    94,3 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
Rica ederim.
Hangi bileşenleri almaya karar verdin?

Bir de şu iki sisteme bak.
16 GB Ram'ler inanılmaz pahalı.
Bana sorarsan önce 8 GB 3000 MHz bir ram alıp daha sonra paran olduğunda birebir aynı modelde ikincisi al derim.

Ben senin yerinde olsam bu sistemi alırdım.
OC yapmana hiç gerek yok, neden dersen i7 8700 çok güçlü bir işlemci.
Bende i7 6700 var ve 980Ti ile muazzam bir performans veriyor.
Paran olunca dediğim gibi 8 GB aynı Ramden alır keyfine bakarsın, belli süre idare edersin.
Bence bütçeyi son olarak 6500 yap bu resimdeki 8700'lü sistemi al.
Hocam şöyle bi sistem ayrı ayrı sitelerden bir de sandisk 120gb ssd ve cooler master masterliquid lite var n11 de 300 lira indirimim var fiyat toplamda 6130 yapıyor
8700 işlemci, H370 anakart, 16 GB 2400 MHz RAM, 600W bronz verimli kasa, 1 TB HDD, 250 GB ve üstü M.2 SSD alsan 8600K ve Z370 alıp overclock yapmana gerek kalmaz.
hocam overclock bayağıdır yapmak istediğim bir şey o yüzden k ve z serisinde ısrarcıyım

Dosya Ekleri

• B76137FE-B2E5-4E4D-8FD8-7F38EFD3968D.jpeg
    B76137FE-B2E5-4E4D-8FD8-7F38EFD3968D.jpeg
    469,9 KB · Görüntüleme: 80
Bende sistem toplamadan önce overclock için çok heves edip topladım. Bir günümü sadece üst limiti zorlayıp testler yaptığımda oyun anlamında işlemcinin overclock etkisini yeterli bulmadım hatta stok hızdan Turbo Boost'u kapatıp kullanmaya başladım. 4 senelik işlemciyi toplasan 1 ay overclock ile kullanmamışımdır. Yani diyeceğim o ki seninde hevesin kaçacak o yüzden bana kalırsa işlemciyi sonra 8700K yapmayacaksan fazladan masrafa hiç gerek yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı