6.000 TL'lik Oyuncu Bilgisayarı Önerisi

Hocam sadece oyun odaklı bilgisayar isteyip 2K ile işiniz yoksa neden Ryzen 5 3600 istiyorsunuz ? Ryzen 5 2600 isteklerinize fazlasıyla yeten bir işlemci.

Hocam sadece oyun odaklı bilgisayar isteyip 2K ile işiniz yoksa neden Ryzen 5 3600 istiyorsunuz ? Ryzen 5 2600 isteklerinize fazlasıyla yeten bir işlemci.
İleriye dönük bir sistem istiyorum çünkü pc'yi aldıktan sonra köşeye para koymak benim için çok zor olacaktır o yüzden sistemleri de sağlam ve yıllarca kullanılacak parçalar istiyorum yada belki bir zaman sonra 2k oynarım onuda bilemediğim için biraz güçlü ve sorun çıkarmayacak parçalara bakıyorum (MOTİONLES)'in önerdiği sistem gayet iyi geldi bana sadece rx sisteminden emin değilim o da genel olarak herkesin korktuğu bir konu.

Teknoking veya tavsiye edilen AMD ekran kartlı sistem alınabilir. AMD sistem daha güçlü olur ancak maalesef driver problemleri mevcut.
Bende bu sorunlardan korkuyorum o yüzden rtx 2060S'li bir sistem istedim rx e kimse yanaşmıyor yanaşanların da çoğu memnun değil yani sayfada o kadar çok şikayet ve memnunsuzluk gördüm ki korkmaya başladım doğal olarak. Uzun zamandır bakıyorum direk toplu bir pc'yi satın almayı düşünüyorum ama bu ekran kartları zorlaştırıyor işi.
NOT: Mümkünse itopya olmasın paraf kartına taksit yapılmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı