6.000 TL'ye kadar monitör önerisi

Anladım hocam ayrıca başka bir konuda sorunuzu gördüm, birçok yerde MSI'ın 256F dışındaki giriş seviye monitörlerinin sorunlu olduğunu okudum haberiniz olsun, yine de bana çok güvenmeyin daha iyi bilen birinden duymanızda fayda var. Bu fiyat bandında genel olarak AOC 24G42e ve R25-30F'in önerildiğini gördüm.

Az önce size attığım kendi konumda arkadaş demiş MSI sorunlu diye. Bir de unutmuşum. Kendi konumda gördüm şimdi. 25F 30 şu an odam da fakat açmadım bile adiler iade ürünü yolluyor. Bir sürü kutu açılışı izledim hepsinin bandında Lenovo yazıyor bunlar açmış iade yani kendi bantları koymuşlar.

Size tavsiyem Lenovo'ya da Philips Evnia almanız olacaktır çok araştırdım. Ve hep bu ikisi öneriliyor. Ben maalesef ne alacağımı bilmiyorum. Hepsiburada ile kısıtlı oldugumdan dolayı.

Az önce size attığım kendi konumda arkadaş demiş MSI sorunlu diye. Bir de unutmuşum. Kendi konumda gördüm şimdi. 25F 30 şu an odam da fakat açmadım bile adiler iade ürünü yolluyor. Bir sürü kutu açılışı izledim hepsinin bandında Lenovo yazıyor bunlar açmış iade yani kendi bantları koymuşlar.

Size tavsiyem Lenovo'ya da Philips Evnia almanız olacaktır çok araştırdım. Ve hep bu ikisi öneriliyor. Ben maalesef ne alacağımı bilmiyorum. Hepsiburada ile kısıtlı oldugumdan dolayı.

Vallahi hocam geçmiş olsun, Hepsiburada'dan iyi satıcı bulmak gerçekten çok zor hele elektronikse daha da sıkıntı oluyor. Bana gelirsek hala emin değilim ne alacağımdan 😆 tam kesinleştiriyorum karşıma o monitörle ilgili kötü yorumlar çıkıyor şu an R25F-30 ve 24G42e arasında gidip geliyorum çok önemli değil ama merak ettiğim bir şey var monitörü kendi standı yerine ayrı olarak tutucu kullanmayı düşünüyorum ama 24G42e de normalde diğer monitörlerde olan başka stant takma yeri göremedim yani daha yeni çıkan bir monitörde böyle bir şey olmaması beni bayağı şaşırttı doğrusu, müsaitsen sende bir bakar mısın resimlerine, monitörler hakkında pek bilgili değilim ondan emin olamadım hiçbir şekilde tutucu takamaz mıyım bu monitöre

R25F-30 alın geçin. 6000 bandının en iyisi. Overdrive seviye 3'te ghosting olmuyor. Kontrast oranı ve renk gamutu gayet iyi.
sende öyle diyorsan alıyorum hocam sana güvenim sonsuz

Satıcı olarak dikkat edin ben de sanırım ASUS'un bu modelini alacağım. IPS olmasından ötürü hoşuma gitti 180 Hz ise sabit sunuyor. Forumlar da araştırdım herhangi kronik sıkıntısı yok güzel bir monitör. Daha iyi seçenekler mevcut tabii ama hem satıcı sıkıntısı var hem de çoğu Hepsiburada'da fahiş fiyatlar da. Satıcı beta Plus Gaming gen yani. R25F-30 daha iyidir tabii ancak satıcı sıkıntılı oldugundan sanirim bu modeli alacağım.

Oyun oynayacağım film ve dizileri TV'den izliyorum. Genel de FPS oynadığım için IPS benim için daha iyi olabilir gibi geldi. Hikaye de oynarım arada.

Satıcı olarak dikkat edin ben de sanırım ASUS'un bu modelini alacağım. IPS olmasından ötürü hoşuma gitti 180 Hz ise sabit sunuyor. Forumlar da araştırdım herhangi kronik sıkıntısı yok güzel bir monitör. Daha iyi seçenekler mevcut tabii ama hem satıcı sıkıntısı var hem de çoğu Hepsiburada'da fahiş fiyatlar da. Satıcı beta Plus Gaming gen yani. R25F-30 daha iyidir tabii ancak satıcı sıkıntılı oldugundan sanirim bu modeli alacağım.

hocam her yerde en ucuz aynı satıcı (gti bilişim) daha güvenilir satıcılarda fiyat 7k civarına çıkıyor. sizin aldığınız satıcıda buydu değil mi

Vallahi hocam geçmiş olsun, Hepsiburada'dan iyi satıcı bulmak gerçekten çok zor hele elektronikse daha da sıkıntı oluyor. Bana gelirsek hala emin değilim ne alacağımdan 😆 tam kesinleştiriyorum karşıma o monitörle ilgili kötü yorumlar çıkıyor şu an R25F-30 ve 24G42e arasında gidip geliyorum çok önemli değil ama merak ettiğim bir şey var monitörü kendi standı yerine ayrı olarak tutucu kullanmayı düşünüyorum ama 24G42e de normalde diğer monitörlerde olan başka stant takma yeri göremedim yani daha yeni çıkan bir monitörde böyle bir şey olmaması beni bayağı şaşırttı doğrusu, müsaitsen sende bir bakar mısın resimlerine, monitörler hakkında pek bilgili değilim ondan emin olamadım hiçbir şekilde tutucu takamaz mıyım bu monitöre.

Sende öyle diyorsan alıyorum hocam sana güvenim sonsuz.

Ayrı stant takılıyor diye biliyorum hocam. YouTube'da incelemelerine gormustum takan birisini. OverDrive seviye 3+MPRT de ghosting 0'a yakın çoğu IPS'ten hızlı görüntü gösteriyor.

Hocam her yerde en ucuz aynı satıcı (gti bilişim) daha güvenilir satıcılarda fiyat 7K civarına çıkıyor. Sizin aldığınız satıcıda buydu değil mi?

Evet gtı bilişim iade ürünü yolladı şu an masa da duruyor dilersen Instagram'i ver fotoğrafını atayım kutu yırtık ve Lenovo bandrol u yok bantlar da kendileri bantlamış.

Ayrı stant takılıyor diye biliyorum hocam. YouTube'da incelemelerine gormustum takan birisini. OverDrive seviye 3+MPRT de ghosting 0'a yakın çoğu IPS'ten hızlı görüntü gösteriyor.
hocam stant takmayı 24g42e için diyorsunuz değil mi karışıklık olmasın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı