Ucuz etin yahnisi bu SSD'yi alan bazı arkadaşlar şimdiden uyum sorunu yaşamaya başladılar gibi. Ben şimdilik iki konu gördüm, burada paylaşacağım. Siz de benzer vaka olunca bu konu altında paylaşın:
Bir göz at istersen. 5700XT'nin rakibi 2070SUPER. 2020 güncellemesiyle karttaki driver sorunlarının da çoğu kalkmış bulunuyor. Ben önümüzde ki hafta siparişimi geçiyorum.
Sanırım sistemdeki tek sorun SSD onu da daha bilindik bir markanın daha uygun bir fiyatlı ürünüyle değiştirdiğimde işlemci kısmında 3500X alabiliyorum sanırım öylesi daha mantıklı olacak..
AMD Adrenalin 20.2.2 versiyonu Zombie Army 4: Dead War desteği ve birçok hatanın çözümüyle birlikte yayınlandı. Yeni AMD Radeon Adrenalin Edition 20.2.2
www.technopat.net
Driver sorunlarının kalktığına dair yazıyı da ek olarak paylaşıyorum. Kesinlikle 5700XT'li sisteme yönelmelisin. İşlemci 3600 yap anakart değiştir bak keyfine gücün tadına var.
AMD Adrenalin 20.2.2 versiyonu Zombie Army 4: Dead War desteği ve birçok hatanın çözümüyle birlikte yayınlandı. Yeni AMD Radeon Adrenalin Edition 20.2.2
www.technopat.net
Driver sorunlarının kalktığına dair yazıyı da ek olarak paylaşıyorum. Kesinlikle 5700XT'li sisteme yönelmelisin. İşlemci 3600 yap anakart değiştir bak keyfine gücün tadına var.