6 ay boyunca full body yapmak

Hyper 12

Decapat
Spora başlayalı 1 ay oldu 2 yıl önce kilo vermek için 1 yıl gitmiştim ama çok düzensiz gittiğimden pek kas kütlesi ekleyemedim. Şimdi 1 aydır full body antrenman yaparak güzel bir ilerleme katettim gözle görülür bir değişme var bir de kilogramın 2 katı protein alımına devam ediyorum. Haftada en fazla 4 gün gidebiliyorum sizce bölgesel antrenmana mı geçmeliyim yoksa full bodyden mi devam etmeliyim ? 4 gün gittiğim için bir kası haftada bir kez çalıştırmış olacağım o da bana çok az geliyor sizce yeterli mi ? Üyeliğim 6 aylık 6 ay boyunca full body yaparsam gelişir miyim ?

Şu anki antrenmanım:

Chest press.
Butterfly.
Shoulder press
Lateral raise
Seated row.
Lat pulldown.
Z barl curl.
Hammer curl.
İncline dumbell curl.
biceps curl machine
Triceps pushdown
Rope triceps pushdown.
overhead triceps extension.
French press.
Leg extantion

Fullbody ile gelişim görüyorsanız devam edin. Değiştirmek istiyorsanız Upper-Lower split geçin.

Bu arada hayatımda gördüğüm en değişik program sizinkisi. Set sayısı 4x falan ise. Allah vücudunuza merhamet etsin çünkü siz etmiyorsunuz.

Spora başlayalı 1 ay oldu 2 yıl önce kilo vermek için 1 yıl gitmiştim ama çok düzensiz gittiğimden pek kas kütlesi ekleyemedim. Şimdi 1 aydır full body antrenman yaparak güzel bir ilerleme katettim gözle görülür bir değişme var bir de kilogramın 2 katı protein alımına devam ediyorum. Haftada en fazla 4 gün gidebiliyorum sizce bölgesel antrenmana mı geçmeliyim yoksa full bodyden mi devam etmeliyim ? 4 gün gittiğim için bir kası haftada bir kez çalıştırmış olacağım o da bana çok az geliyor sizce yeterli mi ? Üyeliğim 6 aylık 6 ay boyunca full body yaparsam gelişir miyim ?

Şu anki antrenmanım:

Chest press.
Butterfly.
Shoulder press
Lateral raise
Seated row.
Lat pulldown.
Z barl curl.
Hammer curl.
İncline dumbell curl.
biceps curl machine
Triceps pushdown
Rope triceps pushdown.
overhead triceps extension.
French press.
Leg extantion
4'er hareket kol ne hocam fullbody bu.

Hocam bende 4 gün gidiyorum programım şu şekilde. Benim için en iyisi bu.
Pazartesi Göğüs-Omuz
Salı Sırt
Çarşamba yada perşembe bacak
Cuma göğüs ve sırtı karışık yapıyorum.
Yine bir kası iki kez çalıştırmış oluyorum. Zaten programımda recovery sağlamak için 2. Sırt ve göğüs günleri daha hafif volumede ikisini bir yapınca gayet iyi pump alıyorum. Gelişmemi engellemiyor.

Hocam bende 4 gün gidiyorum programım şu şekilde. Benim için en iyisi bu.
Pazartesi Göğüs-Omuz
Salı Sırt
Çarşamba yada perşembe bacak
Cuma göğüs ve sırtı karışık yapıyorum.
Yine bir kası iki kez çalıştırmış oluyorum. Zaten programımda recovery sağlamak için 2. Sırt ve göğüs günleri daha hafif volumede ikisini bir yapınca gayet iyi pump alıyorum. Gelişmemi engellemiyor.
Bacağı ikince kere rüyanızda çalışıyorsunuz galiba? Sırt göğüs vs bunlar önemsiz. Haftalık Set sayısı nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı