Full Body mantıklı mı diye bir şey yok hocam. Bunu siz bilebilirsiniz biz değil. Adam fullbody yapar 4-6 ay faydasını görmez push-pull-legs yapar 2 ayda full body de yapamadığı kas kütlesini ortaya koyar. Bazılarında tam tersi olur vs. vs. yani herkesin vücudu farklı tepkiler verebilir programlara. Şunu söyleyebilirim sadece yeni başlıyorsanız adaptasyon için belli bir süre fullbody gidilebilir 2-3 ay. Sonrasında split geçersiniz, push-pull-legs geçersiniz vucudunuz o programda nasıl bir tepki veriyor kas kütlesi koyuyor bakarsınız. Verim alamazsınız gelişim sıfırdır atıyorum 6 ay sonucunda program değişirsiniz. Vücudunuzun neye tepki verdiğini deneye deneye görebilirsiniz. Ben 4 ay fullbody yaptım gayet iyi verim aldım ve hem fullbodyden sıkıldığım için hem de farklı programlarda vucudumun nasıl tepki vereceğini, verimim nasıl olacağını daha iyi kas kazanımı olur mu diye merak ettiğim için splite geçtim yaklaşık 2-3 haftadır splitten devam ediyorum. 4-6 ay arasında splitten devam ettikten sonra verim alırsam devam edicem verim alamazsam program değişitirip ya tekrardan fullbodye yada pple geçip onları deneyeceğim en azından planım bu şekilde. Kısacası hangi programın sana göre olduğunu sen bilirsin biz değil bunu bilmek için de zamanını vermen gerekiyor vucudunu dinlemen gerekiyor.