Hyper 12
Decapat
her set 12 tekrar 3 setBacağı ikince kere rüyanızda çalışıyorsunuz galiba? Sırt göğüs vs bunlar önemsiz. Haftalık Set sayısı nedir?
her set 12 tekrar 3 setBacağı ikince kere rüyanızda çalışıyorsunuz galiba? Sırt göğüs vs bunlar önemsiz. Haftalık Set sayısı nedir?
Hocam bunun bir limiti yok. Biceps zaten nötr kas grubu. Toparlansa da toparlanmasa da liftlere ne pozitif ne negatif etkisi olur. Ama Triceps fazla çalışılırsa benchten çalar. Onu dengelemeliyiz.Şuanki programında çok fazla kol hareketi var. Ön arka için 4 hareket yapsan yeterli.
Haklısın bacağı gözden kaçırdım. Fikir olarak veriyorum, ben verim alıyorum.Bacağı ikince kere rüyanızda çalışıyorsunuz galiba? Sırt göğüs vs bunlar önemsiz. Haftalık Set sayısı nedir?
Şu anki programında çok fazla kol hareketi var. Ön arka için 4 hareket yapsan yeterli.
Arkadaş Fullbody'yi yanlış anlamış hocam.![]()
4'er hareket kol ne hocam fullbody bu.
Fullbody ile gelişim görüyorsanız devam edin. Değiştirmek istiyorsanız upper-lower split geçin.
Bu arada hayatımda gördüğüm en değişik program sizinkisi. Set sayısı 4X falan ise. Allah vücudunuza merhamet etsin çünkü siz etmiyorsunuz.
yazmayı unutmuşum bir de hamstring curl yapıyorumBacağı ikince kere rüyanızda çalışıyorsunuz galiba? Sırt göğüs vs bunlar önemsiz. Haftalık Set sayısı nedir?
bench press yapmıyorum zaten sorun olmaz herhaldeHocam bunun bir limiti yok. Biceps zaten nötr kas grubu. Toparlansa da toparlanmasa da liftlere ne pozitif ne negatif etkisi olur. Ama Triceps fazla çalışılırsa benchten çalar. Onu dengelemeliyiz.
Alakası bile yok, yoksa yaz gelince eşofmanla gezmek zorunda kalırsın.Amacım estetik görünmek o yüzden bacağa çok önem vermiyorum kolu daha fazla çalışınca çok hızlı gelişim gördüm o yüzden bu şekilde yapıyorum.
Onu sana söylemedim ki?yazmayı unutmuşum bir de hamstring curl yapıyorum
Demek istediğim genel itişlerinden çalar. Sonra burada konu açarsanız. Yok platoya girdim ne yapmalıyım yok liftlerim neden artmıyor gibi gibi. Matematik sabittir, doğru tektir.bench press yapmıyorum zaten sorun olmaz herhalde
O zaman tricepsi 2 gün arayla çalışırsam bu programla devam etmemde sakınca var mıdır ?Alakası bile yok, yoksa yaz gelince eşofmanla gezmek zorunda kalırsın.
Onu sana söylemedim ki?
Demek istediğim genel itişlerinden çalar. Sonra burada konu açarsanız. Yok platoya girdim ne yapmalıyım yok liftlerim neden artmıyor gibi gibi. Matematik sabittir, doğru tektir.
Hocam Set sayını, RIR değerini bilmiyorum ki? Nasıl spesifik olarak şunu yap bunu yap diyebilirim?O zaman tricepsi 2 gün arayla çalışırsam bu programla devam etmemde sakınca var mıdır ?
Her hareket 3 set 12 tekrarHocam Set sayını, RIR değerini bilmiyorum ki? Nasıl spesifik olarak şunu yap bunu yap diyebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.