6 ayda sayısal 30-40 bin yapılır mı?

emir_12330

Kilopat
2. mezunum ama ilk defa çalışıyorum sayılır.

Haziran ayını saymazsak 6 ay gibi bir süre kaldı, günde ortalama 6 saat çalışıyordum fakat her şey çok birikmeye başladı altından kalkamadığım için 9 saat civarına çektim.

Şu an TYT 70 civarı yapıyorum.
26-27 paragraf, 3-4 dil bilgisi.
12-14 sosyal.
18-20 matematik.
0-1 geometri.
7-8 fen.

Fen konularım bitmedi 1 hafta fen basıp büyük ölçüde aradan çıkartmayı düşünüyorum, çünkü artık AYT fen için geç kalıyorum. TYT matematik için ciddi bir süre sorunum var 25. sorudan sonrasını göremiyorum genelde. Aynı sorun Türkçede de var ortalama 55-60dakikamı alıyor.

AYT kısmına gelirsek orada durumlar daha vasat.
Daha denemeye girmedim ama 15 bandında gelir muhtemelen. Matematikte 2-3 kaynaktan polinom, fonksiyon( apotemi fasikül yarısında), denklem bitti çabam 2 hafta içerisinde parabol ve eşitsizliği de bitirip trigo başlamak. Fen kısmında tereddütlerim var korkuyorum açıkçası. Tavsiye ve önerilerinize açığım, nasıl bir yol izlenmeli say30k treni kaçmış durumda mı, en geç şubat sonu AYT konularını bitirmiş olmam lazım biter mi?

2. mezunum ama ilk defa çalışıyorum sayılır.

Haziran ayını saymazsak 6 ay gibi bir süre kaldı, günde ortalama 6 saat çalışıyordum fakat her şey çok birikmeye başladı altından kalkamadığım için 9 saat civarına çektim.

Şu an TYT 70 civarı yapıyorum.
26-27 paragraf, 3-4 dil bilgisi.
12-14 sosyal.
18-20 matematik.
0-1 geometri.
7-8 fen.

Fen konularım bitmedi 1 hafta fen basıp büyük ölçüde aradan çıkartmayı düşünüyorum, çünkü artık AYT fen için geç kalıyorum. TYT matematik için ciddi bir süre sorunum var 25. sorudan sonrasını göremiyorum genelde. Aynı sorun Türkçede de var ortalama 55-60dakikamı alıyor.

AYT kısmına gelirsek orada durumlar daha vasat.
Daha denemeye girmedim ama 15 bandında gelir muhtemelen. Matematikte 2-3 kaynaktan polinom, fonksiyon( apotemi fasikül yarısında), denklem bitti çabam 2 hafta içerisinde parabol ve eşitsizliği de bitirip trigo başlamak. Fen kısmında tereddütlerim var korkuyorum açıkçası. Tavsiye ve önerilerinize açığım, nasıl bir yol izlenmeli say30k treni kaçmış durumda mı, en geç şubat sonu AYT konularını bitirmiş olmam lazım biter mi?

İstenilen bölüm nedir hocam.

Anladım hocam elinizden geleni yapın bence. Şöyle diyeyim yol haritası veremem ama fikirler çok değişiyor hocam sınavdan önce-sonra, farklı bir anda mesleğe olan bakış açınız değişir anlamında. Sınavla ilgilenen arkadaşlar umarım yardımcı olurlar.

Kesinlikle sınavdan önce ve sonra fikirler çok değişiyor, geçen sene sırf okumuş olmak için okuyup halihazırda diş sektöründe olduğumuzdan ötürü oradan devam etmekti düşüncem haliyle kitap yüzü görmedim bile fakat sınavdan sonra ailenin beklentisini ister istemez karşılayamama ve onlara karşı mahcup hissetme duygusundan ötürü bu sene çalışma kararı aldım ve kendimi tek şartım buymuş gibi şartladım.

6 ayda 30 - 40 bin normal şartlarda zor. Hayal satmanın anlamı yok. Günde 10 - 12 saat düzenli ve verimli çalışırsanız elbette girebilirsiniz. Onun dışında gerçekten çok zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı