6 ayda vücut geliştirme nasıl yapılır?

muhammed burak

Hectopat
Merhaba, boyum 190cm, kilom 78, fitnessa başlayacagım yarın hayalimdeki vücut karın kaslarım belirgin ve estetik bir vücut yakalamak istiyorum, naturel bir şekilde. Aşagıya istedigim vücutlardan birkaç tane koyacagım. Güzel disiplin, program, beslenme vs. ile 6 ayda bunların yanına yaklaşacak vücut sahibi olabilme ihtimalim var mı? Gögsüm geniş kalıplıyım. Biliyorum atacagım fotograflar naturel olmayıp ve 2-3 senelik vücutlar olabilir pek bilgim yok mazur görün. Öneriniz nerelerdir?

Dosya Ekleri

• 338411955_926661591796413_5011251870624193830_n.jpg
    338411955_926661591796413_5011251870624193830_n.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 1.926
  • 365092628_979102133299641_2770588479400469010_n.jpg
    365092628_979102133299641_2770588479400469010_n.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 475
  • 395238648_859859762182288_4325363333285828435_n.jpg
    395238648_859859762182288_4325363333285828435_n.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 836
Hocam açık konuşmak gerekirse temiz beslenme ve hakkını verecek şekilde idman yaparsanız ve bu idmana bağlı kalırsanız attığınız tripod karşısında kolyeli fiziğe 1 yıl gibi bir sürede çok rahat ulaşırsınız.

Naturel bir şekilde.

Attığınız fotodalardaki seviyelere natural şekilde gelmek imkansız, imkansız olmasa bile 3 4 yıla anca gelirsin o da gerçekten çok zor ve geninde varsa, geninin el verdiği yere kadar natural gidebilirsiniz. Ama bu şekle sahip olanların çoğu natural değil emin olun.

spor salonundaki eğitmenler bu konuda seni yönlendirecektir. sana bir antrenman ve beslenme programı verecekler. umarım aklı başında bir eğitmen bulursun.
bu arada dediğin gibi fotoğraftakiler doğal değil.

spor salonundaki eğitmenler bu konuda seni yönlendirecektir. sana bir antrenman ve beslenme programı verecekler. umarım aklı başında bir eğitmen bulursun.
bu arada dediğin gibi fotoğraftakiler doğal değil.
peki küre girmek çok zararlımı ve devamlı mı olmak zorunda sizce ne zaman supplement ve protein tozunu içmeye başlayayim.

Attığınız fotodalardaki seviyelere natural şekilde gelmek imkansız, imkansız olmasa bile 3 4 yıla anca gelirsin o da gerçekten çok zor ve geninde varsa, geninin el verdiği yere kadar natural gidebilirsiniz. Ama bu şekle sahip olanların çoğu natural değil emin olun.
küre girilse peki ne kadar sürede yapılır ?

peki küre girmek çok zararlımı ve devamlı mı olmak zorunda sizce ne zaman supplement ve protein tozunu içmeye başlayayim.

küre girilse peki ne kadar sürede yapılır ?
Küre girmek o kadar basit bir şey değil, birsürü kombinasyon var ve hangisini kullanacağına sen tek başına bilemezsin. Profesyonel bir hocayla çalışıyorsan o yardımcı olabilir (mahalle hocalarından bahsetmiyorum size sahte steroid verir hiç bir işe yaramaz). Her ilaç her kişide aynı tepkiyi vermez birinde çok işe yarıyorsa sende az işe yarayabilir bu tamamen tecrübelerle bilinebilecek bir şey. 2-3 yıl gibi vücut geliştirme geçmişin yoksa zaten asla bulaşmamalısın küre girsen dahi antrenman yapmayı bilmediğin ve çoğu harekette kas grubunu tam anlamıyla çalıştıramadığın için yine işe yaramaz, üstüne beslenmen yoksa kür boşa gider. Supplement olarak protein tozunu ancak protein ihtiyacını karşılıyamadığın durumlarda tavsiye ederim mesela tavuk yiyemiyorsan yumurta yiyemiyorsan olabilir, creatine ise bir kaç ay geçtikten sonra kullanılabilir. Asıl sorduğunuz soruyla ilgili ile görüşüm 6 ayda bunun çeyreği bile yapılmaz zaten natural değiller ortadaki natural olabilir belki bilemiyorum. Karın kasların belli estetik bir vücut için zaten küre girmeye bile gerek yok 1 yılda yapılabilir ama bunlar gibi olmaz.

Son düzenleme:
Merhaba, boyum 190cm, kilom 78, fitnessa başlayacagım yarın hayalimdeki vücut karın kaslarım belirgin ve estetik bir vücut yakalamak istiyorum, naturel bir şekilde. Aşagıya istedigim vücutlardan birkaç tane koyacagım. Güzel disiplin, program, beslenme vs. ile 6 ayda bunların yanına yaklaşacak vücut sahibi olabilme ihtimalim var mı? Gögsüm geniş kalıplıyım. Biliyorum atacagım fotograflar naturel olmayıp ve 2-3 senelik vücutlar olabilir pek bilgim yok mazur görün. Öneriniz nerelerdir?
6 ayda ancak havasını alırsın bu gördüğün adamlar doğal değil steroid deposu mümkünse sizin gibi 3 ayda olurmu 6 ayda olurmu kafasındakiler spor yapmasın

Hocam açık konuşmak gerekirse temiz beslenme ve hakkını verecek şekilde idman yaparsanız ve bu idmana bağlı kalırsanız attığınız tripod karşısında kolyeli fiziğe 1 yıl gibi bir sürede çok rahat ulaşırsınız.
Umarım ciddi değilsindir yoksa gerçekten aklı

Aklından şüphe ederim

6 ayda ancak havasını alırsın bu gördüğün adamlar doğal değil steroid deposu mümkünse sizin gibi 3 ayda olurmu 6 ayda olurmu kafasındakiler spor yapmasın

Aklından şüphe ederim
Hepsi sosyal medyada sözde natural kişiler yüzünden oluyor, 6-7 aylık değişim diye paylaşıyorlar arada en az 2 yıl var ve steroid basmış oluyorlar. 6 ay çok az 1 yılda estetik fizik yapılır konu sahibinin boyu ve kilosu uygun sadece üstüne yağlanmadan kas kütlesi koyması lazım ama görseldekiler gibi steroid basmış kişilerin ancak çeyreği olur.

6 ayda ancak havasını alırsın bu gördüğün adamlar doğal değil steroid deposu mümkünse sizin gibi 3 ayda olur mu 6 ayda olur mu kafasındakiler spor yapmasın

Aklından şüphe ederim

Hocam eğer ban yemeyeceksem bir yılda yaptığım vücudu atabilirim. En azından tecrübe ile konuşuyorum sallamasyon olarak değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı