6 ayda YKS'de kaç bin sıralama yapılır?

Tm'de 6 ayda şimdi çalışmaya başlasam kaç k sıralama yapabilirim? Matematik temel yok.
Hangi kitapları ve denemeleri almalıyım öneri verir misiniz topluca alacağım?

Alanın, zeka seviyen ne? Bunları bilmeden nokta atışı yapamayız. Ama yoğun çalışmayla EA 30 k gelir gibi. Ama tabii ki az da olsa temelin varsa 4 işlemde bile sorunluysanbisin zor.

Tm'de 6 ayda şimdi çalışmaya başlasam kaç k sıralama yapabilirim? Matematik temel yok.

EA için sıkı çalışıp 50 k hatta daha iyi bile yapılır hocam yeter ki vakit kaybetmeden çalışmaya başlayın.

Birkaç deneme çözüp kaç net yaptığınıza bakın.
Tm'de 6 ayda şimdi çalışmaya başlasam kaç k sıralama yapabilirim?
Bunun cevabını vermek mümkün değil. Vakit kaybetmeden çalışmaya başlayın ve elinizden geleni yapın. Ne kadar sıkı çalışırsanız o kadar iyi sonuç alırsınız.

Dostum benim tavsiyem matematik için aktif matematik ile başla. YouTube'dan video izleyip, bu basit kitabı çözersen güzel bir temel attırır sana. Daha sonra 3 4 5, bilgi sarmalı gibi zorlayıcı kitaplar ile matematiği tamamen bitir. (Hoca olarak bir öneri istersen Mert Hoca kesinlikle temel atma konusunda birebirdir.)

Dostum benim tavsiyem matematik için aktif matematik ile başla. YouTube'dan video izleyip, bu basit kitabı çözersen güzel bir temel attırır sana. Daha sonra 3 4 5, bilgi sarmalı gibi zorlayıcı kitaplar ile matematiği tamamen bitir. (Hoca olarak bir öneri istersen Mert Hoca kesinlikle temel atma konusunda birebirdir.)
Tm diğer konuları ve AYT için hangi kitapları almalıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı