6 Çekirdek Gerekli Mi?

Gerek mi ne dostum? Kullanmadığın çekirdekler yük mü oluyor? Yada vergi mi alıyorlar?

Mis gibi 1500 varken neden almayasın?

:)

Bu arada 1500X'in 1500'den hiçbir farkı yoktur. X işlemciler, Intel'deki K serisi kadar O.C. potansiyeline sahip değillerdir. Kaldı ki 1500 de O.C. edilebilir.
Bu yazında 1500 derken 1400 ü mü kast ediyorsun. Çünkü 1500 diye bir model yok. Bu arada son attığım mesajı okudun mu? Çünkü orada 1600 almak için bütçem olmadığını belirttim.

O zaman Ryzen 5 1400 seçiyorum. Ekran kartını da artık stoklarda ne varsa onu seçeceğim. Şu miningciler yüzünden RX serisi bulamıyoruz. 1 senedir sistem kurmak için bekliyordum. Kesin AMD ekran kartı koyacağım derken stoklarda kalmadı. Bu da benim hüzünlü hikayem.

Tam 2 sene de değil aslında. Üniversiteye 2 senem kaldı. Eğer ki İstanbul'da okursam(kendi yaşadığım şehir) ben bu toplayacağım sistemi yine kullanmaya devam edeceğim. Eğer ki ola ki İstanbul dışında okursam kendime bir laptop alacağım. Böylelikle bu sistem kardeşime kalmış olacak. Hatta şöyle söyliyeyim ben bu sistemi toplayacağım 2 sene sonra İstanbul da kalırsam upgrade eder yoluma devam ederim. Okumazsam da kardeşime 4-5 sene götürsün yeter. [emoji3]

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı