6 GB VRAM yeterli mi?

2.0 oldugunu gormedim. ama gidip de bu kartin ultra starfield oynatacagini dusunmuyorum. 4050 evet guclu degil ama bu suan sey gibi 8GB 3060 vs 12GB 3060 muhabbeti.
12 gb 3060 bence saçmalıktan ibaret. Aynı zamanda 4050 ile her oyunu Ultra oynayamayacak ki.
Yeni çıkmadı ben sadece yeni demedim üzerinden örnek verdim. Warzone 2.0'da yetmez mesela diye.
Çıkalı çok olmadı ki hocam. Nispeten yeni işte.

Sırf VRAM'e göre yorum yapılmaz bazı arkadaşlar yine başlamış yetmez yetmez diye ama. Senin kartın zaten 1080P'de bile çoğu yeni oyunu ultrada oynatamayacak bir kart dolayısıyla ayar kısacaksın, ayar kısacağın zamanda kullanacağın VRAM gözle görülür bir şekilde azalacak. Dolayısıyla VRAM sıkıntı çekmeyeceksin.

Sırf VRAM'e göre yorum yapılmaz bazı arkadaşlar yine başlamış yetmez yetmez diye ama. Senin kartın zaten 1080P'de bile çoğu yeni oyunu ultrada oynatamayacak bir kart dolayısıyla ayar kısacaksın, ayar kısacağın zamanda kullanacağın VRAM gözle görülür bir şekilde azalacak. Dolayısıyla VRAM sıkıntı çekmeyeceksin.
Sırf kart o kadar güçlü değil diye bu kadar kesin konuşmanız saçma.

Estağfurullah hocam ben size laf atmadım. Arkadaş Warzone 2.0 yerine normal Warzone olarak anlamış ben ona şey ettim. Sizlik sorun yok.
Laf attığınızı sanıp diyecektim yine dediğim yanlış olmuş 😅

12 gb 3060 bence saçmalıktan ibaret. Aynı zamanda 4050 ile her oyunu Ultra oynayamayacak ki.

Çıkalı çok olmadı ki hocam. Nispeten yeni işte.
Arkadas gidip gta v tarzi oyunlar oynayacaksa 6GB yeter. Ama diyor ki guncel oyunlar. 4070 im bile BG3 e yetiyor daha. ki BG 3 o kadar guncel oyun degil 21 lerde gelistirilmeye baslandi. Yani bundan 1 yil sonra bile 6 nin ucu ucuna yetecegi/ yetemeyecegi AAA guncel oyunlar olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı