Aynen başkaDaha yeni bilgisayarla tanışan adam geliyor foruma hesap açıyor konulara yazıyorne yazalım biz şimdi buna?
Aynen başkaDaha yeni bilgisayarla tanışan adam geliyor foruma hesap açıyor konulara yazıyorne yazalım biz şimdi buna?
Frame Generation ile 4070 Ti daha iyi boş yapmamanızı önemle rica eder iyi günler dilerim, iyi uçuşlar.Dlss 3.5 geldiğinde zaten aynı olcak bir fg için 4070ti almam en azından 2 katı vram farkı var
Benim tartisirken de cogunlukla soyledigim bir sözüm vardir sizle paylasmak istedim belki isinize yararKardeşim anlamıyorsun herhalde. 3000 serisi öleli 1 yıl oldu neredeyse. 3090 gibi bir şey alacağıma 4070 Ti alırım. FG ve DLSS 3.0 varken 3000 serisinin hiç şansı yok.
Tmm diyip gidiyorum sizede 4070 ti ile iyi uçuşlar Bos yapmayinFrame Generation ile 4070 Ti daha iyi boş yapmamanızı önemle rica eder iyi günler dilerim, iyi uçuşlar.
DLSS 3.5 sanki 4000 serisine gelmeyecekmiş gibi 3090 ile yakın olacak diyor hay allahım yarabbim.Ölü bir serinin ölü kartını alacağıma 4070 Ti alırım. Her halükarda daha iyi.
Nesi aynı neyi anlamıyorsun sen ya. 4 yıllık eski bir seri bu 3000 serisi. Eski artık anla şunu be.Dlss 3.5 geldiğinde zaten aynı olcak bir fg için 4070ti almam en azından 2 katı vram farkı var
DLSS 3.5 geldiğinde zaten aynı olacak bir fg için 4070 Ti almam en azından 2 katı VRAM farkı var.
Mesajlarıma gülmesi ayrı garip.DLSS 3.5 sanki 4000 serisine gelmeyecekmiş gibi 3090 ile yakın olacak diyor hay allahım yarabbim.
Adam RX 6950 XT ile 4060 Ti karşılaştırdı ya.Benim tartisirken de cogunlukla soyledigim bir sözüm vardir sizle paylasmak istedim belki isinize yarar
Bir deveye okumayi
Bir AMD Fanboyuna teknolojinin ne oldugunu anlatamazsiniz
Allah aşkına daha Frame Generation'un varlığından bir haberdarsınız. 3090'a DLSS 3.5 gelince 4070 Ti'dan daha iyi olacak diyorsunuz sanki 4070 Ti'a DLSS 3.5 gelmeyecekmiş gibi. Allah aşkına şu konuyu terkedin bizim kanıtlamıza gerek kalmadan kendinizi batırıyorsunuz.Tmm diyip gidiyorum sizede 4070 ti ile iyi uçuşlar Bos yapmayin
KarşılaştırdıMesajlarıma gülmesi ayrı garip.
Adam RX 6950 XT ile 4060 Ti karşılaştırdı ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.