G Gilgamesh03 Kilopat Katılım 8 Kasım 2018 Mesajlar 189 25 Ocak 2019 #1 Anakartımda fan girişi sistem fanı 4 pinli ama fanda 6 pin var, ne yapmam gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2019
Cihat Uğurlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 1.721 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC ve Forklift Opr. 26 Ocak 2019 #2 Fan kontrolcüler için üretilen bir fan olduğu için, 4 pin bağlantıya uyum sağlamıyor maalesef. Artı 0 Eksi
KS KS G Gilgamesh03 Kilopat Katılım 8 Kasım 2018 Mesajlar 189 26 Ocak 2019 #3 Cihat Uğurlu dedi: Fan kontrolcüler için üretilen bir fan olduğu için, 4 pin bağlantıya uyum sağlamıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Peki benim ne yapmam gerekt? Fan kontrolcü almam fayda sağlar mı? Ve de bununla ilgili bir tavsiyen var mıdır? Artı 0 Eksi
Cihat Uğurlu dedi: Fan kontrolcüler için üretilen bir fan olduğu için, 4 pin bağlantıya uyum sağlamıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Peki benim ne yapmam gerekt? Fan kontrolcü almam fayda sağlar mı? Ve de bununla ilgili bir tavsiyen var mıdır?
Cihat Uğurlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 1.721 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC ve Forklift Opr. 26 Ocak 2019 #4 Gilgamesh03 dedi: Peki benim ne yapmam gerekt? Fan kontrolcü almam fayda sağlar mı? Ve de bununla ilgili bir tavsiyen var mıdır? Genişletmek için tıkla... Fanı iade etme şansınız var ise, iade edin. Tek bir fan için, fan kontrolcü almak ne kadar doğru bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Gilgamesh03 dedi: Peki benim ne yapmam gerekt? Fan kontrolcü almam fayda sağlar mı? Ve de bununla ilgili bir tavsiyen var mıdır? Genişletmek için tıkla... Fanı iade etme şansınız var ise, iade edin. Tek bir fan için, fan kontrolcü almak ne kadar doğru bilmiyorum.
KS KS G Gilgamesh03 Kilopat Katılım 8 Kasım 2018 Mesajlar 189 26 Ocak 2019 #5 Cihat Uğurlu dedi: Fanı iade etme şansınız var ise, iade edin. Tek bir fan için, fan kontrolcü almak ne kadar doğru bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 4 fan var kasayı alırken takılıydı. Tek olsa yenisini alırdım.Fan kontrolcünün ne olduğunu pek bilmiyorum işimi görecekse alabilirim. Artı 0 Eksi
Cihat Uğurlu dedi: Fanı iade etme şansınız var ise, iade edin. Tek bir fan için, fan kontrolcü almak ne kadar doğru bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 4 fan var kasayı alırken takılıydı. Tek olsa yenisini alırdım.Fan kontrolcünün ne olduğunu pek bilmiyorum işimi görecekse alabilirim.
Cihat Uğurlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 1.721 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC ve Forklift Opr. 26 Ocak 2019 #6 Gilgamesh03 dedi: 4 fan var kasayı alırken takılıydı. Tek olsa yenisini alırdım.Fan kontrolcünün ne olduğunu pek bilmiyorum işimi görecekse alabilirim. Genişletmek için tıkla... O fanlar PWM ise fan kontrolcü ile kullanılabilir. Fan kontrolcülerden bende pek anlamıyorum. Dilerseniz yeni konu açarak, öneri alabilirsiniz. Konu başlık olarak değişince, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar. Artı 0 Eksi
Gilgamesh03 dedi: 4 fan var kasayı alırken takılıydı. Tek olsa yenisini alırdım.Fan kontrolcünün ne olduğunu pek bilmiyorum işimi görecekse alabilirim. Genişletmek için tıkla... O fanlar PWM ise fan kontrolcü ile kullanılabilir. Fan kontrolcülerden bende pek anlamıyorum. Dilerseniz yeni konu açarak, öneri alabilirsiniz. Konu başlık olarak değişince, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar.