6 Pin to 8 pin dönüştürücü kullanmak mantıklı mı?

Makaleler
4
5600XT alacağım fakat PSU'da 6 pin güç girişi var. PSU'yu kasa ile birlikte değiştiririm ama şimdi değiştiremem linkteki ürün yardımcı olur mu? Forumda okuduğum kadarıyla böyle kullanıp yaşamayanlar var fakat bir arkadaş kablom yandı yazmış sebebine de şunu yazmış anlamadım ne demek istediğini.
Link: PCI-e POWER KABLOSU 6 pin to 8 pin KONNEKTÖR DÖNÜŞTÜRÜCÜ KABLO Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Diğer ürün : 6 pin to 8 pin Ekran Kartı Mining Kart Bakır Power Güç Kablosu Fiyatları ve Özellikleri
Kablosu yanan arkadaşın yorumu: "6 pinden 75 Watt geçiyor 8 pin ise 150Watt. Araştırdığımda böyle diyordu. Ben tek girişli almışım. Yani tek 6 pini 8 pine dönüştürmüşüm meğersem 2 tane 6 pin girişli alıp 8 pine dönüştürmem gerekiyormuş. "
Arkadaşın dediği 2x6 pinden 8 pine çeviren kablo. Fakat şöyle bir sorun var. Benim PSU'da sadece 1 adet 6 pin var bu diğer 6 pini nereye takacağım ?
Ürün : Alfais 4302 Pci e 8 Pin (6+2) 2X Pci-e Ekran Kartı Power Fiyatı

Son düzenleme:
PSU'dan 6+6 alacaksınız. Eğer PSU'da sadece 6 pin varsa olmaz. Bu optimal çözümlemede 6+6 olacak ki size sağlıklı 8 pini verebilsin.
Anladım hocam bende sadece 6 pin var. Tek 6 to 8 pin iş görmez mi diyorsunuz?
Resimdeki psu yu sipariş verdim ekran kartı ile birlikte. Sizce iyi midir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200729_131309_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_20200729_131309_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    129,4 KB · Görüntüleme: 282
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı