6. sınıf zor mu?

Arkadaşlar ben 6. sınıfa geçeceğim 6. sınıfı nasıl atlattınız? Bunu sormak istiyorum. Notları güzel bir öğrenciyim 6. sınıf için kolay mı zor mu? Bir de beni rahatlatırsanız bu 6.sınıfa geçiş konusunda sevinirim

6. sınıfta sınavlardan yüksek not almaya çalış OBP'ni etkiliyor. Onların dışında aynı.

Arkadaşlar çocuğun yaşı küçük, doğal olarak endişeleri olabilir, biri "6. sınıf zorsa üniversite de ne yapmayı düşünüyorsun?" tarzı saçma sapan bir soru sormuş, siz o yaşınızda mahallede top koştururken bu tür çocuklar farklı bir nesil koşulunda büyüyorlar. Edebinizi ve adabınızı bilin, büyüklere saygı küçüklere sevgi diye bir andımız var bizim.

Küçük dostum her senenin kendine özel bir zorluğu vardır, notları iyi olan bir öğrenciysen zorlanacağını düşünmüyorum matematik yükseliyor o seviyede o kadar.

Arkadaşlar ben 6. sınıfa geçeceğim 6. sınıfı nasıl atlattınız? Bunu sormak istiyorum. Notları güzel bir öğrenciyim 6. sınıf için kolay mı zor mu? Bir de beni rahatlatırsanız bu 6.sınıfa geçiş konusunda sevinirim.

Tadını çıkararak yaşa hiçbir zaman bu anıları tekrar yaşayamıyorsun dersler çok kolay.

Arkadaşlar ben 6. sınıfa geçeceğim 6. sınıfı nasıl atlattınız? Bunu sormak istiyorum. Notları güzel bir öğrenciyim 6. sınıf için kolay mı zor mu? Bir de beni rahatlatırsanız bu 6.sınıfa geçiş konusunda sevinirim.

Bence düzenli tekrar yaparsan kolay kolay geçersin benim için Türkçe sosyal falan kolaydı matematik ve fen azıcık zorlamıştı onları da tekrar ile toparladım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı