Zula oynayan birisinin bunları demesi ayrı bir komik tabi.Yine Sosyal'in bilgin alimleri yaşdaşlarına tavsiyelerde bulunuyor. Sosyal'i böyle görmek beni duygulandırıyor.
Zula oynayan birisinin bunları demesi ayrı bir komik tabi.Yine Sosyal'in bilgin alimleri yaşdaşlarına tavsiyelerde bulunuyor. Sosyal'i böyle görmek beni duygulandırıyor.
Çok üzgünüm. Matematik sınavından 50 aldım ve daha altıncı sınıftayım.
Geçen sene ben girdim sınava, etkilemiyor diye kalmış aklımda ondan dolayı, arkadaşın dediği gibi yerel yerleştirmeyi etkiliyormuş ben sınavla alan bir okula girdim.LGS'yi etkiliyor.
Ve verdiğiniz öğüt biraz saçma. Neden yüksek alıp daha başarılı olmak varken nasıl olsa etkilemiyor deyip düşüğe razı olasın ki? @Memolii7
Evet.Hocam son gün mü çalıştınız? Bu soruyu sormuştum ama cevap vermediniz.
O zaman tabi öyle olur.
Hocam benim 6. sınıfta ortalamam bundan yüksekti ancak üzülmeyin, çalışınca her şey mümkün. Eksik konularınızı belirleyip onların üstüne gidin derim.Çok üzgünüm. Matematik sınavından 50 aldım ve daha altıncı sınıftayım.
İşte hocam sebebi bu olabilir. Genellikle son gün ne kadar çalışırsanız çalışın o kadar verimli olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.