6 tane RX5700 XT için güç kaynağı önerisi

Everest 1650W kullanıyorum ben de 6 tane 3070 için sıkıntı yok güvenle kullanabilirsin. Fanboyların karalamalarını dikkate almayın hocam.

Hocam bende de 18 tane 3070 var 3 tane bu güç kaynağından aldım bal gibi işimi gördü ayrıca önceden redrock 2000W kullanıyordum sesten geçilmiyordu bu neredeyse 0 ses.

@SHER-LOCKED "Everest 1650W bir PSU al." diyerek tavsiye veren birini mi savunuyorsunuz siz gerçekten? Model belirtme zahmetine bile girmemiş. Benim bildiğim 1650W bir adet Everst modeli var oda EPS-1650 modeli. O da kesinlikle alınmayacak bir model. 2000TL gibi bir fiyatlandırması var. Neden ben gidip kalitesini kanıtlamış 2 adet RM750 almak yerine, neidüğü belirsiz 1650W Everest bir PSU alayım. Benim muhatabım güvenilir kaynaklardır. Tier List'te adı bile geçmeyen bir markanın, neidüğü belirsiz güç kaynağına 2000TL para bayılmasını istemem ben alıcının. 2000TL kolay kazanılmıyor. Savunduğunuz insanlara biraz dikkat edin. Her insan savunulmayı hak etmez. Ben bu konuyu bahsi geçen şahıs dahil olmayacaksa sizinle sabaha kadar tartışabilirim. Konuya sonradan dahil olup, Everest'in de güzel PSU'su var demekle olmuyor iş. Everest o güzel birkaç PSU'nu kendi yapmıyor zaten, bir başka firmaya yaptırıyor. Bilip bilmeden konuşmuyorum, ondan emin olabilirsiniz. :)

@SHER-LOCKED "Everest 1650W bir PSU al." diyerek tavsiye veren birini mi savunuyorsunuz siz gerçekten? Model belirtme zahmetine bile girmemiş. Benim bildiğim 1650W bir adet everst modeli var oda EPS-1650 modeli. O da kesinlikle alınmayacak bir model. 2000TL gibi bir fiyatlandırması var. Neden ben gidip kalitesini kanıtlamış 2 adet RM750 almak yerine, neidüğü belirsiz 1650W Everest bir PSU alayım. Benim muhatabım güvenilir kaynaklardır. Tier List'te adı bile geçmeyen bir markanın, neidüğü belirsiz güç kaynağına 2000TL para bayılmasını istemem ben alıcının. 2000TL kolay kazanılmıyor. Savunduğunuz insanlara biraz dikkat edin. Her insan savunulmayı hak etmez. Ben bu konuyu bahsi geçen şahıs dahil olmayacaksa sizinle sabaha kadar tartışabilirim. Konuya sonradan dahil olup, Everest'in de güzel PSU'su var demekle olmuyor iş. Everest o güzel birkaç PSU'nu kendi yapmıyor zaten, bir başka firmaya yaptırıyor. Bilip bilmeden konuşmuyorum, ondan emin olabilirsiniz. :)

Komiksiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı