Yansıma problemi var diyorlar, birde coible diye bir hata okumuştum.XG32UCWMG kullanan biri olarak herhangi bir şikayetim yok. Monitör ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor. Çok araştırdım yurt dışında reddit'de falan en çok önerilen 32 inç monitör bu şuan. Rtings sitesinin yaptığı 32 inç monitörler arasında en iyi sıralamasında da 1. tercih. Karar sizin yinede.
![]()
The 4 Best 32-Inch Monitors of 2025
The ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG is a high-end 32-inch monitor that has features for both work and gaming, making it the best 32-inch gaming monitor.www.rtings.com
![]()
The 5 Best OLED Monitors of 2025
The best OLED gaming monitor we've tested is the ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM. It's a QD-OLED that combines a 4k resolution with a 240Hz refresh rate.www.rtings.com
ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMR 31.5 inç 240Hz 0.03ms 4K UHD Adaptive Sync QD-OLED Gaming Monitör Fiyatları ve Modelleri - Pazarama Bu cihazı istiyorum. İş bankası 9 taksit olacak.Pıyasa da stoğu olan urunlerı koyuyorlar lısteye. Ikısının de ıncelemesını bırakıyorum asagıya bır goz at. Bu ASUS modelı her şeyden once woled panel. Bu kadar parayı woled e vermezdım.
![]()
ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG Review
The ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG is a high-end 32-inch OLED gaming monitor. Using the same third-generation WOLED panel as competing models, like the LG 32GS95U...www.rtings.com
![]()
Gigabyte AORUS FO32U2P Review
The Gigabyte AORUS FO32U2P is a flat 32-inch, 4k gaming monitor with a 240Hz refresh rate. As a part of Gigabyte's premium AORUS gaming brand, alongside the Giga...www.rtings.com
Almak ıstedıgın cıhazın lınkını atar mısın?
Marka takıntısı sahibi değilim ama güncel ürün olması öne geçiriyor. Kafama takılan tek yer parlaklığı çok düşük görünüyor :/
Ben de beklerken zam yemekten korkuyorum bir yandan ayrıca XG32 stok sıkıntısı da bitmeyecek gibi görünüyor.Tercih meselesi tabiki ben şahsen verirdim verdim de. Tamamen bütçe ve ihtiyaç meselesi. Piyasda olmayan bir ürün için de beklemek herkese uymuyor maalesef. Şuan piyasadakiler arasında durum bu. Sene sonunda 32 inç tandemler çıkar o zaman farklı konuşuruz. Ki keşke bir an önce çıksa da satın alım yapabilsek ama ne zaman geleceği bile belli değil şuan.
Gigabyte AORUS FO32U2P - Asus ROG Swift OLED PG32UCDMZ - Asus ROG Swift OLED PG32UCDMR - Asus ROG Strix OLED XG32UCWMG Karşılaştırması - Epey
Epey - Gigabyte AORUS FO32U2P - Asus ROG Swift OLED PG32UCDMZ - Asus ROG Swift OLED PG32UCDMR - Asus ROG Strix OLED XG32UCWMG özellik ve fiyat karşılaştırması
Son düzenleme: