Şunu söyleyebilirim ki, yukarıda paylaşılan sistemlerden uzak durun kesinlikle. Ventus ekran kartları kronik olarak ısınma sorunludur.ekipman da dahil başlığa yazmayı unutmuşum.
şimdi sordum kafası karışıkmış ahahahh o yüzden şuan sisteme ve ekipmanlara 53k gibi bi bütçemiz var.Eğer 27 inç 1440p karar verirseniz bunu düşünebilirsiniz bütçenize uygun olarak. Arkadaşınız profesyonel oyuncu değilse bunu tercih etmeli bana kalırsa.
ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
sadece klavye mouse ve mousepad.Şunu söyleyebilirim ki, yukarıda paylaşılan sistemlerden uzak durun kesinlikle. Ventus ekran kartları kronik olarak ısınma sorunludur.
Ekipmana; klavye, mouse, kulaklık mı dahil sadece yoksa koltuk masada gerekli mi?
Şimdi sordum kafası karışıkmış ahahahh o yüzden şu an sisteme ve ekipmanlara 53K gibi bir bütçemiz var.
Mouse olarak Darmoshark M3 Wireless Mouse bunu düşünüyorum.
Sadece klavye mouse ve mouse pad.
Hocam size ekipmanlar dahil 1080p Gaming için kasa bileşen önerisi yapmak lazım o zaman.
Yani arkadaş ile görüşün, bütçe yetiyorken daha ileriye dönük bir sistem toplama imkanı var. Klavye, mouse geçici bir süreliğine, uygun fiyatlı bir modellerle idare edilbilirse, yukarıda paylaştığım sistemi almak çok daha mantıklı. 2k çözünürlükte minimum 2-3 sene oynama imkanı var. 1080p'de de en az 6-7 sene.şimdi sordum kafası karışıkmış ahahahh o yüzden şuan sisteme ve ekipmanlara 53k gibi bi bütçemiz var.
Mouse olarak Darmoshark M3 Wireless Mouse bunu düşünüyorum.
sadece klavye mouse ve mousepad.
ekipman önerileriniz nedir?Yani arkadaş ile görüşün, bütçe yetiyorken daha ileriye dönük bir sistem toplama imkanı var. Klavye, mouse geçici bir süreliğine, uygun fiyatlı bir modellerle idare edilbilirse, yukarıda paylaştığım sistemi almak çok daha mantıklı. 2k çözünürlükte minimum 2-3 sene oynama imkanı var. 1080p'de de en az 6-7 sene.
Yok ben öyle uygun fiyatlı klavye, mouse'la idare edemem denirse şu sistemi SS'de ki gibi özelleştirdikten sonra bir bakın derim:
Tavsiye Sistemler - Hazır Sistemler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi. İşte tam bu noktada...www.gamegaraj.com
Bu sistem ile de 2k oynanılabilir ama 12GB VRAM yakın bir süre içerisinde, 2K ve üstü çözünürlükte yeterli olmayacak.
Ekipman ve monitörlerden fazla anlamıyorum açıkcası.ekipman önerileriniz nedir?
sizin ekipman için önerileriniz var mıdır?Hocam size ekipmanlar dahil 1080p Gaming için kasa bileşen önerisi yapmak lazım o zaman.
Ekipman içinEkipman ve monitörlerden fazla anlamıyorum açıkcası.
Kasa için aklınıza takılan bir yer olursa yardımcı olabilirim.
siz alıcak olsanız nasıl alırdınız?@budeluxiwnl
Birde şöyle bir alternatifiniz var. Eğer AMD ekran kartlı sistem istenirse, RX 7900 GRE'nin 16GB VRAM olmasının avantajı ile, 2k'da oynamak mümkün. Kas gücü olarak, DLSS ve FSR'yi karıştırmadan, Rtx 4070 SUPER'den bir tık güçsüz diye biliyorum.
Yukarıda bir sistem toplamıştım, hazır sistemi demiyorum.
Ekran kartını şunun ile değiştikten sonra:
Ekran kartını bunun ile değiştirdikten sonra 44.000₺ oluyor. Amd ekran kartı almadan önce de şu videoyu izlemenizi öneririm kesinlikle:
Vram bakımından 7900 Gre daha avantajlı. Kas gücü olarakta öyle aman aman bir fark yoktur. Eğer amd ekran kartlı sistem istemezseniz, GameGaraj'da ki hazır sistemi, ss de ki gibi özelleştirdikten sonra düşünebilirsiniz.