60.000 TL'ye monitör dahil sistem önerisi

siz alıcak olsanız nasıl alırdınız?
Dediğim gibi, 7900 Gre, Vram olarak çok avantajlı. Yukarıda paylaştığım Pc hocasının videosunu izledikten sonra AMD'ye olan ön yargım ne kadar azalmış olsa da, halen daha erken buluyorum AMD ekran kartlı bir sistem kullanmayı. Dediğime katılan olur veya olmayan olur, bu benim şahsi fikrim. Dlss ile zaten çok başarılı işler çıkarıyor Nvidia.
Ben olsam hazır bütçede varken klavye ve mouse'u idareten birşey kullanırım ve yukarıda 4080Ti Super'li toplama sistemi alırdım. İlla kaliteli bir klavye mouse olacaksa GameGaraj'da ki sistemi alırdım açıkçası. Son kararı vermeden önce yine de diğer arkadaşların görüşünü alın, hayırlı olsun şimdiden.

Dediğim gibi, 7900 Gre, Vram olarak çok avantajlı. Yukarıda paylaştığım Pc hocasının videosunu izledikten sonra AMD'ye olan ön yargım ne kadar azalmış olsa da, halen daha erken buluyorum AMD ekran kartlı bir sistem kullanmayı. Dediğime katılan olur veya olmayan olur, bu benim şahsi fikrim. Dlss ile zaten çok başarılı işler çıkarıyor Nvidia.
Ben olsam hazır bütçede varken klavye ve mouse'u idareten birşey kullanırım ve yukarıda 4080Ti Super'li toplama sistemi alırdım. İlla kaliteli bir klavye mouse olacaksa GameGaraj'da ki sistemi alırdım açıkçası. Son kararı vermeden önce yine de diğer arkadaşların görüşünü alın, hayırlı olsun şimdiden.
4080ti superli sistem nerde acaba?

2k çözünürlüklü bir sistem toplamaya bütçe yetiyorken, 12GB VRAM'li ekran kartı önerisinde bulunmak, anlıyorum..

Anakart:

İşlemci:

Ram:

Ekran kartı:

SSD:

DRAM bulunan bir model isterseniz de:

PSU:

Kasa:

Bu şekilde sistemin toplam fiyatı 53.000₺ oluyor. Kalan parayla da 2k monitör çok rahat bulunabilir.
2k çözünürlükte, 7500F ile herhangi bir darboğaz sorunu yaşamazsınız, 16GB VRAM olmasının anavtajı ile de minimum 2-3 sene boyunca, oyunları çok rahat bir şekilde 2k çözünürlükte akıcı oynama gücüne sahip.

Monitörde alınacağı için geçici bir süreliğine işlemcinin stok fanı ile idare edilebilir, daha sonra şu kule tipi soğutucusu, 7500F'in serin bir şekilde çalışması için fazlasıyla yeterli olur:
Burada.

7900GRE saf güç olarak 4070 Super'in bir tık arkasında değil çoğu oyunda bir tık önünde. Kendim 7900GRE kullanıcısıyım kafa kafaya sayılır kartlar aralarındaki en büyük kayda değer fark birisi 16 GB birisi 12.

4070ti super var burda
Yanlış yazmışım, özür dilerim. 4070 Ti Super olacak.

7900GRE saf güç olarak 4070 Super'in bir tık arkasında değil çoğu oyunda bir tık önünde. Kendim 7900GRE kullanıcısıyım kafa kafaya sayılır kartlar aralarındaki en büyük kayda değer fark birisi 16 GB birisi 12.
Yanlış bilgilendirme için özür dilerim haklısınız gerisinde değil.
Neredeyse birebir aynılar, bazen Rtx 4070S, bazende 7900GRE öne geçiyor. Öne geçtiğinde de çok fazla bir fark olmuyor zaten. Kafa kafaya yarışan bir kartlar yani.

Yanlış yazmışım, özür dilerim. 4070 Ti Super olacak.

Yanlış bilgilendirme için özür dilerim haklısınız gerisinde değil.
Neredeyse birebir aynılar, bazen Rtx 4070S, bazende 7900GRE öne geçiyor. Öne geçtiğinde de çok fazla bir fark olmuyor zaten. Kafa kafaya yarışan bir kartlar yani.
game garaj sistemi 32gb ram yapıp aldıracagım

@budeluxiwnl
Oyun için 16GB fazlasıyla yeterli zaten. Anakart 4 slotlu, ileride yükseltme gerektiğinde direk yeni bir ram alıp takarsınız. Ha illa 32 gb olacaksa 2.resimde ki gibi yapın.
Onun dışında; anakart, kasa, SSD değişmesi gerekecek bilginiz olsun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-19-10-26-57-455_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-07-19-10-26-57-455_com.android.chrome.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_2024-07-19-11-12-44-128_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-07-19-11-12-44-128_com.android.chrome.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı