60.000 TL'ye monitör dahil sistem önerisi

Eğer 27 inç 1440p karar verirseniz bunu düşünebilirsiniz bütçenize uygun olarak. Arkadaşınız profesyonel oyuncu değilse bunu tercih etmeli bana kalırsa.
şimdi sordum kafası karışıkmış ahahahh o yüzden şuan sisteme ve ekipmanlara 53k gibi bi bütçemiz var.
Mouse olarak Darmoshark M3 Wireless Mouse bunu düşünüyorum.

Şunu söyleyebilirim ki, yukarıda paylaşılan sistemlerden uzak durun kesinlikle. Ventus ekran kartları kronik olarak ısınma sorunludur.
Ekipmana; klavye, mouse, kulaklık mı dahil sadece yoksa koltuk masada gerekli mi?
sadece klavye mouse ve mousepad.

şimdi sordum kafası karışıkmış ahahahh o yüzden şuan sisteme ve ekipmanlara 53k gibi bi bütçemiz var.
Mouse olarak Darmoshark M3 Wireless Mouse bunu düşünüyorum.

sadece klavye mouse ve mousepad.
Yani arkadaş ile görüşün, bütçe yetiyorken daha ileriye dönük bir sistem toplama imkanı var. Klavye, mouse geçici bir süreliğine, uygun fiyatlı bir modellerle idare edilbilirse, yukarıda paylaştığım sistemi almak çok daha mantıklı. 2k çözünürlükte minimum 2-3 sene oynama imkanı var. 1080p'de de en az 6-7 sene.
Yok ben öyle uygun fiyatlı klavye, mouse'la idare edemem denirse şu sistemi SS'de ki gibi özelleştirdikten sonra bir bakın derim:

Bu sistem ile de 2k oynanılabilir ama 12GB VRAM yakın bir süre içerisinde, 2K ve üstü çözünürlükte yeterli olmayacak.

Dosya Ekleri

• IMG_20240718_122429.jpg
    IMG_20240718_122429.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 27
Yani arkadaş ile görüşün, bütçe yetiyorken daha ileriye dönük bir sistem toplama imkanı var. Klavye, mouse geçici bir süreliğine, uygun fiyatlı bir modellerle idare edilbilirse, yukarıda paylaştığım sistemi almak çok daha mantıklı. 2k çözünürlükte minimum 2-3 sene oynama imkanı var. 1080p'de de en az 6-7 sene.
Yok ben öyle uygun fiyatlı klavye, mouse'la idare edemem denirse şu sistemi SS'de ki gibi özelleştirdikten sonra bir bakın derim:

Bu sistem ile de 2k oynanılabilir ama 12GB VRAM yakın bir süre içerisinde, 2K ve üstü çözünürlükte yeterli olmayacak.
ekipman önerileriniz nedir?

Hocam size ekipmanlar dahil 1080p Gaming için kasa bileşen önerisi yapmak lazım o zaman.
sizin ekipman için önerileriniz var mıdır?

Ekipman ve monitörlerden fazla anlamıyorum açıkcası.
Kasa için aklınıza takılan bir yer olursa yardımcı olabilirim.
Ekipman için
bunları seçtim.
Zaten klavye indirimdeymis, mouse adını duymustum kötü bir mouse degil diye biliyorum, kulaklıgı da arkadasım kullanıyor memnun.
Yani 60kdan 7k fiyat düsüyoruz 53k kalıyor, 53ten de 7k cıkıyoruz 46k gibi bi bütcemiz kalıyor.

Son düzenleme:
@budeluxiwnl
Birde şöyle bir alternatifiniz var. Eğer AMD ekran kartlı sistem istenirse, RX 7900 GRE'nin 16GB VRAM olmasının avantajı ile, 2k'da oynamak mümkün. Kas gücü olarak, DLSS ve FSR'yi karıştırmadan, Rtx 4070 SUPER'den bir tık güçsüz diye biliyorum.

Yukarıda bir sistem toplamıştım, hazır sistemi demiyorum.
Ekran kartını şunun ile değiştikten sonra:

Ekran kartını bunun ile değiştirdikten sonra 44.000₺ oluyor. Amd ekran kartı almadan önce de şu videoyu izlemenizi öneririm kesinlikle:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vram bakımından 7900 Gre daha avantajlı. Kas gücü olarakta öyle aman aman bir fark yoktur. Eğer amd ekran kartlı sistem istemezseniz, GameGaraj'da ki hazır sistemi, ss de ki gibi özelleştirdikten sonra düşünebilirsiniz.

@budeluxiwnl
Birde şöyle bir alternatifiniz var. Eğer AMD ekran kartlı sistem istenirse, RX 7900 GRE'nin 16GB VRAM olmasının avantajı ile, 2k'da oynamak mümkün. Kas gücü olarak, DLSS ve FSR'yi karıştırmadan, Rtx 4070 SUPER'den bir tık güçsüz diye biliyorum.

Yukarıda bir sistem toplamıştım, hazır sistemi demiyorum.
Ekran kartını şunun ile değiştikten sonra:

Ekran kartını bunun ile değiştirdikten sonra 44.000₺ oluyor. Amd ekran kartı almadan önce de şu videoyu izlemenizi öneririm kesinlikle:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vram bakımından 7900 Gre daha avantajlı. Kas gücü olarakta öyle aman aman bir fark yoktur. Eğer amd ekran kartlı sistem istemezseniz, GameGaraj'da ki hazır sistemi, ss de ki gibi özelleştirdikten sonra düşünebilirsiniz.

siz alıcak olsanız nasıl alırdınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı