60 bin TL yazılım için Mac önerisi

453476

Megapat
Makaleler
1
Kolay gelsin.

Yazılım geliştirme başta olmak üzere günlük kullanım için uygun bir Mac arıyorum. LoL de oynayacağım. Bunun için hangi Mac alınabilir? Maksimum bütçe 55-60 bin TL.

Kolay gelsin.

Yazılım geliştirme başta olmak üzere günlük kullanım için uygun bir Mac arıyorum. LoL de oynayacağım. Bunun için hangi Mac alınabilir? Maksimum bütçe 55-60 bin TL.

60 bin TL fiyata satılan Mac bilgisayarı tavsiye ederim.

Windows bilgisayarlar gibi değişik seçenekler yok Apple tarafında.

Apple için ne kadar para o kadar özellik olduğu için bütçenin yettiği cihazı alman yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok değil, sadece 7 kâğıt fazla verde 12C 19G M2 Pro / 16GB alabilir ancak bu şartlarda en iyisi bu evet.

Muhtemelen arkadasin yapacagi isler cok fazla kas gucu gerektirmeyecek yani M3 onun altindan rahatlikla kalkabilir. M2 Pro daha guclu bir islemci olsa da M3'un pili daha verimli kullanmasi ve bu sayede daha uzun pil omru vermesi benim acimdan daha onemli. Zira cekirdek sayisi arttikca pil tuketimi de artiyor onu da belirteyim hocam.

Muhtemelen arkadasin yapacagi isler cok fazla kas gucu gerektirmeyecek yani M3 onun altindan rahatlikla kalkabilir. M2 Pro daha guclu bir islemci olsa da M3'un pili daha verimli kullanmasi ve bu sayede daha uzun pil omru vermesi benim acimdan daha onemli. Zira cekirdek sayisi arttikca pil tuketimi de artiyor onu da belirteyim hocam.

M2 Pro zaten Watt / FPS değerlerinde geçen sene tüm zamanların en iyi çipiydi. Sonra AMD 7000 serisi gelse de hala iddialı bir konumda ve Mac ailesi içinde tepedeydi. Üstelik çok güçlü, en azından Mac Optimised oyunlar için 4K Gaming bile yapabilir istediği zaman ve 8 yerine 16 GB RAM almış olacak.

M2 Pro zaten Watt / FPS değerlerinde geçen sene tüm zamanların en iyi çipiydi. Sonra AMD 7000 serisi gelse de hala iddialı bir konumda ve Mac ailesi içinde tepedeydi. Üstelik çok güçlü, en azından Mac Optimised oyunlar için 4K Gaming bile yapabilir istediği zaman ve 8 yerine 16 GB RAM almış olacak.

Attigim cihaz zaten 16GB hocam. M serisi islemcilerin hepsinde CPU ve GPU tarafinda cekirdek sayisi arttikca pil tuketimi de artiyor. M3 serisinde de mesela boyle. Ben M2 yerine M2 Pro alip aslinda bu kadar guce ihtiyacim yokmus bosuna pil omrunden oldum diyen cok kullanici gordum.

Ekran Resmi 2024-01-12 12.54.29.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00