60 hz çok mu kötü bu pc için

Hangisi uzun ömür için çok ağır oyun oynamıyorum


  • Oy verenlerin toplamı
    28
1650 çok kötü bir kart değil ama günü kurtaracak kart. 1-2 sene sonra güncel oyunları zar zor oynarsınız. Ayrıca laptoplar masaüstüne göre daha pahalı oluyor asıl kötü yanı bu. 7000 TL'ye RX 5600 XT'li sistem toplarım daha fazla performans alırım.
Dediğim gibi 3 sene için kasa almak istemedim
Çoğu kişi hala masaüstünde bile 60 Hz monitör kullanırken laptop da neden bu kadar büyütülüyor?
120 ile arasımda baya fark var
 
Monstera güvenemdim asusda kalitesine güvendim ama servis kötü sanırım vede ısınma sorunu var mı bilmiyorum monsterda max 85 derece işlemci fikirlerinizi belirtirmisiniz
Bence 500 TL için Monster alınmaz. Aralarındaki apaçık ortada. Ama yine de siz bilirsiniz.
Hayır yani 1650 ti almak daha iyi fakat monster alsan daha iyi olur derseniz diye monsterdada 1650 ti alma imkanım var onu demeye çalışıyorum. asus tada servis problemi var ısınmayı bilmiyorum.
 
1650 çok kötü bir kart derken fiyatına göre demek istemiştim. 1650 ti çok daha iyi. Laptopun ekran panelini değişip daha yüksek hz değerli ekran takabiliyorsun diye biliyorum. Gelecekte değişirsin .
 
Hocam bu pc'yi görünce bilgisayarımı satıp alasım geldi.Geçen sene dolar 5.5 iken 9. nesil i7 gtx 1650'li cihazı 6500'e aldım ben o da 60hz'di bir de.
İntel çok pahalı fakat asus a güvenemedim aynı zamanda monsterada güvenemiyorum aydınlatırsanız sevinirim
Bu arada hb'de diğer versiyonu var.
Fark göremedim aynısı sanırım
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı