Çözüldü 60 Hz monitörü 76 Hz yaptıktan sonra monitörde renkler koyulaştı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ErenAB748

Decapat
Daha fazla  
Merhaba monitörü overclock yaptım ve 60Hz'den 76Hz'ye çıkardım ama Valorant'ta ayarlar kısmında hala 60Hz olarak gösteriyor ve monitörde renkler koyulaştı. Bu iki sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Koyuluk anlamında pek bir şey diyemem fakat 76 Hertz yaptınız monitörünüz overclock ile fakat orjinalinde monitörünüz 60 Hertz olduğu için Valorant da öyle gözüküyor Valorant'ı 76 Hertz oynamak için pencerili tam ekran yapmanız gerekiyor sanırım.

İstediginiz kadar artirin Valorant belli ayarlarda ayarlama yapıyor.Dediginiz olay sadece csde çalışıyor.(O da ne kadar etkili belli değil)

Monitörünüzün renk ayarları sıfırlanmıştır.

Ekran kartınızın yazılımından veya monitörün menüsünden renk ayarlarınızı yapın.

Firma onca arge yapsın, onca mühendis tasarlasın hesaplama yapsın size 60Hz monitör üretsin ama siz ondan 76Hz almaya çalışın... Bu frekans hızı arttırmaktan farklı bir şeydir.

Yüksek Hz istiyorsanız yüksek Hz değerindeki monitöre geçmenizi tavsiye ederim imkanınız varsa... Yoksa stock olarak devam ediniz.

Monitörü ellemenizi tavsiye etmem. Ama ürün sizin karar sizin sadece iyiliğinizi istiyorum.

Saygılarımla.

Fazla artırmışsın bir montör hatasız bir şekilde Max 12 Hz artırılabillir.

İlk başta 70 denedim yine aynı hatalar oldu?

Maddi durumum şu an uygun değil olsa 144Hz'ye geçeceğim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…