60 Hz telefon kullanılır mı?

thebugrraa

Picopat
Daha fazla  
Telefonun 60 Hz olması gerçekten sizin için bir engel mi? 120 Hz kullanan arkadaşlar 60Hz aldıklarında yavaşlığı hissediyor mu? Daha önce 120 Hz kullanmamış biri 60 Hz kullansa yavaş hisseder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonun 60 Hz olması gerçekten sizin için bir engel mi? 120 Hz kullanan arkadaşlar 60Hz aldıklarında yavaşlığı hissediyor mu? Daha önce 120 Hz kullanmamış biri 60 Hz kullansa yavaş hisseder mi?

Gün içinde kullanmalık telefonsa fark etmez. Oyunlarda bile alışıyorsun. Bakın alışıyorsun diyorum, hissetmiyorsun değil. Tabii ki hissediliyor. Alışınca sorun yok ama.

60Hz bir Xiaomi telefonda ise evet, kasıyor gibi gelebilir çünkü HyperOS hantal fakat EMUI gibi optimize ve akıcı bir UI ile 60Hz batmıyor göze. Mate 30 Pro kullanıcısı olarak yazıyorum. 144Hz laptop paneline bakarken telefonu elime alınca rahatsız etmiyor en basit örneği.

120Hz'den 60Hz'e geçmek yavaşlık hissettirir tabii ki. Ancak günlük kullanım için 60hz'in hiçbir sakıncası olmadığını düşünüyorum. ''60hz kasıyor'' diyenler nerede test yapıyor ve bu kanaata varıyor anlamış değilim.

Evet 60Hz kasıyor gibi gözüküyor hiç rahat edemiyorum. Fakat kişiden kişiye değişir.
Hocam şimdi şöyle anlatıyım elimde Redmi 9C var. Tiktok kaydırırken, arama yanıtlarken bile kasıyor. Telefon Hz ne demek onu bilmiyor gibi bir şey. Bu telefondan iPhone'a geçmek istiyorum. Ama alabileceğim iPhone 13 veya 14 insanlar da 60Hz bi cihaza bu kadar para vermek saçma olur diyip Samsung'a yönlendiriyor. Fakat iOS kullanmak istiyor gönlüm o yüzden çok arada kaldım. 60 Hz bile bana devrim gibi gelecek Redmi 9C'den sonra.

Ben 120 Hz kullanıyorum 60 Hz ayarını yaptığımda sanki 15 Hz kullanıyormuş gibi hissediyorum kasıtlı eskitme var bence . Ama o ayarla kullanmam. O değilde Growtopia hesabını oynamıyorsan bana versene sana rare world veririm.3 letter world var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı