60 Hz'lik monitör 90 Hz'ye overclock yapılabilir mi?

DeliVahit

Hectopat
Daha fazla  
LG eski bir monitörüm 3 4 ay öncesinde 60Hz'den 75'e cıkarmıstım ben cok farkını gordum ben bunu daha fazla yapmak istiyorum. Ama sıkıntı su 75'ten sonrası desteklenmıyor bıldıgım kadarıyla, ben bunu herhangi bir şekilde artırabilir miyim en azından 90'a?

Son düzenleyen: Moderatör:
LG eski bir monitörüm 3 4 ay öncesinde 60Hz'den 75'e cıkarmıstım ben cok farkını gordum ben bunu daha fazla yapmak istiyorum. Ama sıkıntı su 75'ten sonrası desteklenmıyor bıldıgım kadarıyla, ben bunu herhangi bir şekilde artırabilir miyim en azından 90'a?

75 sonrasını monitörün veremiyordur yani yapamazsın.

Monitör OC'sini tavsiye etmem, veya çok az yapılmalı. 30 Hz'lık bir artış çok fazla.

Monitör OC deneyimlemiştim, bir gün açtığımda sistem ayarladığım Hz değerini vermediği için Sinyal Yok veriyordu. BIOS'a erişebiliyordum ama Windows açıldığında Sinyal yok diyordu, başka bilgisayardan Format belleği hazırlayıp çözmüştüm sorunumu. Asla önermiyorum. 15Hz için değmez.

Yüksek Hz'lik monitörlerde OC kapasitesi fazla olduğundan 30 Hz fazla bir artış değil.
Ama 60 Hz bir monitör için fazla.

Yine de ısınmaya yol açacaktır, yüksek Hz'lı monitörlerde durum ne olur bilmem ancak 60 Hz için kesinlikle fazla.

Monitör OC deneyimlemiştim, bir gün açtığımda sistem ayarladığım Hz değerini vermediği için sinyal yok veriyordu. BIOS'a erişebiliyordum ama Windows açıldığında sinyal yok diyordu, başka bilgisayardan format belleği hazırlayıp çözmüştüm sorunumu. Asla önermiyorum. 15Hz için değmez.

OC'yi nereden yaptınız? NVIDIA Denetim Masası'ndan yaptıysanız yanlış yapmışsınız yoksa görüntü gelmeme gibi bir durum yaşanmazdı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı