Niye istemiyorsunuz? Z94 bin basar o klavyeye.
Ofis programları, GTA 5 ve simülasyon oyunları için tam klavye alınmalı %60 klavye sadece R6 CS Valorant gibi FPS oyunlarında iyi onun dışında kötü bir klavye türü.
Kargonun ne zaman geleceği belli değil. Hem güven sıkıntısı bir sorun olursa iadesi var bir de onunla uğraş.
Aynı modeli kullanıyorum F tuşları biraz sıkıntı oluyordu onlara da FN ile alıştım artık en kötü tuş atarsınız GTA için falan.
Zaten almayı kafaya koymuşsunuz alabilirsiniz yapacak bir şey yok. @HyperciaaMemnun musun hocam K617 Fizz nasıl bir klavye.
Kargonun ne zaman geleceği belli değil. Hem güven sıkıntısı bir sorun olursa iadesi var bir de onunla uğraş.
1200 lira bütçem var en kötü mekanik tam klavye 3500 TL.
Memnun musun hocam K617 Fizz nasıl bir klavye.
Rampage ?o fiyatta sadece Gamenote KB473l, Rampage RMK-X1 Miracle modelleri var bence RGB %60 klavye yerine bu 2 klavyeyi veya Rainbow tam boy klavye almak daha mantıklı
Redragon güzel bir marka değil kuzenim o markanın 2 farklı model klavyesini aldı 1.klavye 6 ayda switchleri bozuldu W ve A tuşu basmıyordu 2. klavye kutudan RGB ışıkları veya anakartı bozuk çıktı klavye boşta durduğu halde ışıkların rengi ve modları kendi kendine değişiyordu istediğin modda kalmıyordu switch ve RGB ışık değiştirilmediği için klavyeler çöp oldu önermem.
Doğru söylüyor aslında ama @belirsizz hocamın Türk markalara fazla antipatisi var.Evet? 1200 1400TL civarında tam boy RGB sadece o klavyeler var Rampage olunca ne oluyor? Bana göre fiyat performans klavye üretiyor 2019 2020 de aldığım Rampage klavye ve fareyi hala sorunsuz kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.