gtapinktony
Centipat
Bunu almayı düşünüyorum ama daha önce hiç %65 klavye deneyimleme şansım olmadı. Sorun çıkarır mı hikayeli oyunlarda?
Bunu almayı düşünüyorum ama daha önce hiç %65 klavye deneyimleme şansım olmadı. Sorun çıkarır mı hikayeli oyunlarda?
Hayır neden sorun çıkarsın.
Oynanır ama almamanizi oneririm. Malzeme kalitesi oldukca kotu ve kronik yay sesi sorunu var.
Elektronik: MCHOSE Ace 60 Pro Parolapara ve İyzico ile 1400 TL
https://www.gaming.gen.tr/urun/610678/mchose-ace-60-pro-hall-effect-ice-blue-manyetik-switch-rgb-hotswap-siyah-mekanik-gaming-klavye-mc-ace60-9/ Giriş seviye bir manyetik switch ama Madlions mad60/mad68 klavyelerinden iyidir ve fiyatı da cashbackler ile uyguna geliyor. FUN60 Pro'dan iyi midir...www.technopat.net
En son attığım konudaki klavye onerimdir.
GTA 5'te uçak sürerken numpad gerekiyor falan.
Attığınız klavyeler Türkçe mi hocam? Son klavye bütçemi aşıyor hocam ya.
GTA 5'te uçak sürerken numpad gerekiyor falan.
Attığınız klavyeler Türkçe mi hocam? Son klavye bütçemi aşıyor hocam ya.
1200 liraya geliyor hocam okudunuzmu konuyu? Mukemmel klavyedir. Türkçe degil attiklarim ama Türkçe olarak kullanabilirsiniz. Sonradan keycaps te takabilirsiniz isterseniz.
Son klavye 1200 TL'ye geliyor, ama cashback ile. Yani kartında 2100 TL olması lazım yine.
Okumamıştım hocam kusura bakmayın. Bu klavye kadar kalitesi olmasa da beyaz bir klavye önerebilir misiniz? Beyaz setup yapmak istiyorum da.
O kadar bütçem yok hocam maalesef, sizde beyaz bir klavye önerebilir misiniz?
Biraz öyle olur hocamPeki hocam K617 almak çok mu enayilik olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.