%60 klavye önerisi

Razer Blackwidow V3 mini kullanıyorum 9 aydır önerebilirim rahatlıkla bütçe yetiyorsa. Sanırım %65 bu hemen hemen aynı boyutta ama ok tuşları var extra olarak.

Daha önce %60 klavye kullanmadıysan alışmak bayağı zaman alıyor ben hala yazı yazarken hatalar yapıyorum alışamadım tam.

Vallahi şu an Logitech 710+ kullanıyorum 5 seneye yakın oldu hala taş gibi ama artık daha küçük klavyeye geçmek istiyorum masada çok yer kaplıyor. Razer'in klavyelerinin hepsi daktilo gibi olduğu için tercih etmeyi düşünmüyorum açıkçası ve fiyatları da sadece marka fiyatı bana göre. %60'a alışmak dediğin gibi uzun sürüyordur muhtemelen ama alıştıktan sonra normal klavyelerden çok daha rahat olacaktır diye düşünüyorum. Logitech 710+'ım brown Switch ve mümkünse bulabilirsem yine brown tercih etmeyi düşünüyorum eğer bulamazsam da mecburen sanırım red alırım. O yüzden kullanan var mı diye sormak istemiştim attığım klavyeyi.

Merhaba arkadaşlar,

Sizce linkini bıraktığım klavye alınır mı? Daha önce satın alan var mı? İncelemesini bulamadım ben eğer kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Veya bu ürünün fiyatı civarında bu özelliklerde klavye önerebilir misiniz?

Klavye.
Oyuncular olarak bir çoğumuz rampage markasına güvenmiyoruz fakat araştırmalarımda HUANO switch markasını kullanan bir klavyesi vardı. %60 değil fakat TKL. Kesinlikle tercih meselesi ama ben en azından TKL'nin daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Swicth bakımından ve tasarım olarak Puding Keycap kullanarak rampage'in en iyi ürünü bu diye düşünüyorum. (link'i bırakıyorum.) Eğer TKL almayı düşünürseniz ve puding keycap'ler hoşunuza gidiyorsa önerimdir. Yanlızca beyaz rengi var ek bilgi olsun.

Rampage Ghost.

Oyuncular olarak birçoğumuz Rampage markasına güvenmiyoruz fakat araştırmalarımda Huano Switch markasını kullanan bir klavyesi vardı. %60 değil fakat TKL. Kesinlikle tercih meselesi ama ben en azından TKL'nin daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Swicth bakımından ve tasarım olarak puding keycap kullanarak Rampage'in en iyi ürünü bu diye düşünüyorum. (link'i bırakıyorum.) Eğer TKL almayı düşünürseniz ve puding Keycap'ler hoşunuza gidiyorsa önerimdir. Yalnızca beyaz rengi var ek bilgi olsun.

Rampage Ghost.

Teşekkür ederim öneri için. Bunu yazıyorum bir kenara inceleyeceğim. Fiyatı iyiymiş ama işte dediğin gibi Rampage o kadar kötü ürünler çıkarttı ki kimse güvenemiyor maalesef. Markanın ilk bıraktığı izlenim nasılsa o şekilde devam ediyor.

Evet FPS oyunları için kullanacağım. Önerebileceğin bir klavye var mı acaba?
Bütçeni aşıyor ama alınabilecek birkaç klavye olarak şunlar var. Bunların gecikme süreleri (Latency) bayağı düşük. Senin baktığın klavyenin gecikme süresi kaç olduğunu bilemiyorum.

En düşük fiyatlı olarak bu var ama bütçeni aşıyor.

Screenshot_1.jpg

Bütçeni aşıyor ama alınabilecek birkaç klavye olarak şunlar var. Bunların gecikme süreleri (latency) bayağı düşük. Senin baktığın klavyenin gecikme süresi kaç olduğunu bilemiyorum.

En düşük fiyatlı olarak bu var ama bütçeni aşıyor.

Eki Görüntüle 1618030

Bu klavyeyi arkadaşımda önermişti demek ki bütçe arttırmam gerekecek düzgün bir şey alabilmem için ondan dolayı da biraz daha beklemek gerekecek :)

Teşekkür ederim öneri için. Bunu yazıyorum bir kenara inceleyeceğim. Fiyatı iyiymiş ama işte dediğin gibi Rampage o kadar kötü ürünler çıkarttı ki kimse güvenemiyor maalesef. Markanın ilk bıraktığı izlenim nasılsa o şekilde devam ediyor.
Haklısın,maalesef kaliteli ürünler süremiyor piyasaya. Ama baktığımızda HUANO switch kotü bir switch markası değil ortalamanın üstunde. Ekstra Puding Keycap ile fiyatı eklersek alınabilir düzeye çıkıyor.

Razer Blackwidow V3 mini kullanıyorum 9 aydır önerebilirim rahatlıkla bütçe yetiyorsa. Sanırım %65 bu hemen hemen aynı boyutta ama ok tuşları var extra olarak.

Daha önce %60 klavye kullanmadıysan alışmak bayağı zaman alıyor ben hala yazı yazarken hatalar yapıyorum alışamadım tam.

Şu anki fiyatı 17k bu nasıl bir fiyat?

Şu anki fiyatı 17k bu nasıl bir fiyat?
Ben 2 sene önce 120 Euroya almistim. Fakat artik tavsiye etmiyorum klavyeyi kronik sorunlu bu model. Spamming'den dolayi 2 kez gönderdim garantiye yeni ürün gönderdiler yine ayni sorunu yasadim. En son gönderdikleri ürünü ikinci elde sattim. Bir klavyeye zaten o kadar para verilmez.

Ben 2 sene önce 120 euroya almistim. Fakat artik tavsiye etmiyorum klavyeyi kronik sorunlu bu model. Spamming'den dolayi 2 kez gönderdim garantiye yeni ürün gönderdiler yine ayni sorunu yasadim. En son gönderdikleri ürünü ikinci elde sattim. Bir klavyeye zaten o kadar para verilmez.

27k bir klavyede nasıl kronik sorun olabilir ben onu anlamış değilim o kadar para veriyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı