60 TL Termal macun önerisi

Vatam'dan olması bir avantaj. Bazı kişilerde de sahte çıkabilir korkusu var. O yüzden.
Bu mu yani? Bu yüzden mi "Muhteşem" atılıyor? N11 gibi yerlerden çok korkuluyorsa Teknobiyotik 4 lira farkla satıyor. İsmi Zalman diye önerilmiyorsa...

Bu mu yani? Bu yüzden mi "Muhteşem" atılıyor? N11 gibi yerlerden çok korkuluyorsa Teknobiyotik 4 lira farkla satıyor.

Ben muhteşem atmadım. Diğerlerini bilmem.

Hocam ben bunu yaklasık 5 buçuk 6 yıldır kullanıyorum.
Diş macunu daha başarılı. Bir şeyi bilmiyorsam aydınlatın lütfen, neden Zalman? @246941 @Yunus Emre Gürbüz @yagiz123123

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Kullanıp memnun kaldığım için söyledim bunu kullanmadım değerler aynı ve ucuz ise direkt onu alsın.CoolerMaster diye 20TL fazla verilmez.
Vatan'da yanlış değilsem 44TL. Ben aldığım zaman 16TL'ydi. Aradan 3 ay geçmeden bu kadar zamlanması beni şaşırttı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı