600.000 TL Araç Önerisi

abalsan

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. İlk arabamı almak istiyorum ve eşimle beraber kullanacağım. Otomatik tercihim ama manuel de olabilir. Arabayla alakalı bilgim sadece sürmekten ibaret. Bir de işte genel geçer dizeldir, benzindir vs.

Bu fiyata yakın araba önerinizi alabilir miyim?

Ek olarak işi bilmeyince fikir sorduğum herkes başka bir şey diyor. Opel alma diyen oldu. Opel ki Alman malı diye kaliteli diye biliyorum. Dizel alma enjeksiyon problemi çıkarır diyen oldu. Benzinli alma yağ yakar diyen oldu. Kimi kilometre fark etmez diyor kimi kilometre çok yüksek olmasın diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar iyi günler. İlk arabamı almak istiyorum ve eşimle beraber kullanacağım. Otomatik tercihim ama manuel de olabilir. Arabayla alakalı bilgim sadece sürmekten ibaret. Bir de işte genel geçer dizeldir, benzindir vs.

Bu fiyata yakın araba önerinizi alabilir miyim?

Ek olarak işi bilmeyince fikir sorduğum herkes başka bir şey diyor. Opel alma diyen oldu. Opel ki alman malı diye kaliteli diye biliyorum. Dizel alma enjeksiyon problemi çıkarır diyen oldu. Benzinli alma yağ yakar diyen oldu. Kimi kilometre fark etmez diyor kimi kilometre çok yüksek olmasın diyor.

Merhaba öncelikle uzun süreli aile arabası olarak bir araç istiyorsan Egea'lara hiç bulaşmamanızı tavsiye ederim ama sizin de bahsettiğiniz gibi kesinlikle Opel'e güvenebilirsiniz km fazla önemli değil diyorsanız eğer manuel1.3 CDTI 2011-2012-2013 model astra bulabilirsiniz gayet de iyi bir şekilde kullanımı olur sizin için fakat araçla çok bir işim yok götürsün getirsin beni diyorsanız eğer Egea'da bakabilirsiniz ama genelde Egea'lar şirketler için kullanımı iyi olan araçlar şahsi olarak pek de iyi sayılmaz.

Merhaba öncelikle uzun süreli aile arabası olarak bir araç istiyorsan Egea'lara hiç bulaşmamanızı tavsiye ederim ama sizin de bahsettiğiniz gibi kesinlikle Opel'e güvenebilirsiniz km fazla önemli değil diyorsanız eğer manuel1.3 CDTI 2011-2012-2013 model astra bulabilirsiniz gayet de iyi bir şekilde kullanımı olur sizin için fakat araçla çok bir işim yok götürsün getirsin beni diyorsanız eğer Egea'da bakabilirsiniz ama genelde Egea'lar şirketler için kullanımı iyi olan araçlar şahsi olarak pek de iyi sayılmaz.
Al sat ya da her sene araç değiştirme gibi bir durum yok hocam. Ekstrem bir durum çıkmadığı sürece kullanacağız. Teşekkür ederim.

Aynı araçtan kullanıyorum. Sanayiye gittiğim yok. Seri ve çok sağlam bir araçtır. Tavsiye ederim. Erkek içinde kadınlar içinde çok uygun ve güzel bir araç.
Teşekkür ederim hocam. Hathcback olmasının iki dezavantajı var gözümde. Biri bagaj hacmi diğeri de uzun boylu olan ben gibiler için şoför arkasında oturacak olanın diz mesafesi. Bu ikisi nasıl hocam?

Teşekkür ederim hocam. Hathcback olmasının iki dezavantajı var gözümde. Biri bagaj hacmi diğeri de uzun boylu olan ben gibiler için şoför arkasında oturacak olanın diz mesafesi. Bu ikisi nasıl hocam?

Auris normal hacbacklerden daha geniş ve yüksek bir araç hocam. Benim boy 182 ben kendim hiç rahatsız olmadım. Benim oturma şeklimde arkada mesafe kalıyor.

Bagajı pek büyük değil ama haklısın.

Octavia tarzı bir araç bakabilirsin. Bagaj ve iç mekan bayağı geniş o aracın.

Evli biri isen sedan çok büyük bir avantaj sağlıyor. Skoda ve Toyota sizi üzmeyecek markalar. Toyota almak nasip olmadı alıp da pişman olan görmedim.
Kendim 2006 model fabia 1.2 sahibiyim. 6 yıldır kullanıyorum. 1.2 olmasına rağmen atik araba yakıtı masrafı yok aile arabası.

Benzinli araçlarda km o kadar önemli değil (özellikle almanlarda) ama dizel araçlarda km önemlidir.

Evli biri isen sedan çok büyük bir avantaj sağlıyor. Skoda ve Toyota sizi üzmeyecek markalar. Toyota almak nasip olmadı alıp da pişman olan görmedim.
Kendim 2006 model fabia 1.2 sahibiyim. 6 yıldır kullanıyorum. 1.2 olmasına rağmen atik araba yakıtı masrafı yok aile arabası.

Benzinli araçlarda km o kadar önemli değil (özellikle almanlarda) ama dizel araçlarda km önemlidir.
Teşekkür ederim hocam. Aile arabası olarak düşünüyorum. Güzel, temiz sedan bulabilirsem sedan alırım. Bulamazsam da hahtcback alırım. Fabia'lar da dışarıdan küçük görünüyor ama iç hacim olarak üzmez diyorlar. Anlamadığım için mesela 1.2 motor çekmez diyen de var iyi diyen de var.

Sizin nezdinizde genele yazayım hocam 2008-2009 Toyota Corolla ya da Honda Civic de var ama yukarıda bir arkadaş Opel CDTI yazmıştı. 2011-2013 model arası. Benim mantığım kendi denkleri arasından yaşı genç olan arabayı almak. Sizin bu konuda düşünceniz nedir?

Teşekkür ederim hocam. Aile arabası olarak düşünüyorum. Güzel, temiz sedan bulabilirsem sedan alırım. Bulamazsam da hahtcback alırım. Fabia'lar da dışarıdan küçük görünüyor ama iç hacim olarak üzmez diyorlar. Anlamadığım için mesela 1.2 motor çekmez diyen de var iyi diyen de var.

Sizin nezdinizde genele yazayım hocam 2008-2009 Toyota Corolla ya da Honda Civic de var ama yukarıda bir arkadaş Opel CDTI yazmıştı. 2011-2013 model arası. Benim mantığım kendi denkleri arasından yaşı genç olan arabayı almak. Sizin bu konuda düşünceniz nedir?
Hocam çok doğru bir mantık yaşı en genç olan arabayı almak
Önerim 2017 üstü dizel 301 c ellyse 100bin km altı
Yine 2017 2018 üstü Egea 1.3 Multijet alınabilir 125bin km altı
2019 üstü 20-30binde 1.4 Egea da alınabilir.
Bu araçların model yılı yüksek km düşük şimdi diyen olucak 301 yol tutmuyor Egea yağ yakıyor elbet sorunları var. Ama bu araçların da ona göre fiyatı var.
301 de Egea ya da sahip oldum kullandım şehir içinde çok iyi iş gören araçlar

Hocam çok doğru bir mantık yaşı en genç olan arabayı almak
Önerim 2017 üstü dizel 301 c ellyse 100bin km altı
Yine 2017 2018 üstü Egea 1.3 Multijet alınabilir 125bin km altı
2019 üstü 20-30binde 1.4 Egea da alınabilir.
Bu araçların model yılı yüksek km düşük şimdi diyen olucak 301 yol tutmuyor Egea yağ yakıyor elbet sorunları var. Ama bu araçların da ona göre fiyatı var.
301 de Egea ya da sahip oldum kullandım şehir içinde çok iyi iş gören araçlar
Teşekkür ederim hocam. Citroen'de kullandım Egea'da kullandım. Konfor anlamında biraz eksiği var elbette. Dediğiniz gibi o da fiyatlara yansıyor. Dizelin km yükseldikçe turbo mu enjeksiyon mu bir parçası sıkıntı çıkarıyor dediler. Benzinli motorun yağ yakma sıkıntısı nasıl oluyor peki? Tüp taktırınca düzeliyor mu ya da nasıl anlayabiliriz yağ yaktığını?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı