600-700 bin TL'ye araba önerisi

• Konuyu başlatan nef
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 28.611
Bu fiyatlarin biraz ustune ciksam sıfır araba giriyor. Ayrica hem bayide düşürüyorlar hem de düşük faizli kredi avantajı var. Hadi eskiden araç yoktu millet yükseltiyordu, şimdi ne oluyorda sifir fiyatindan 200 asagiya satmaya çalışıyor millet çöp arabalarini ben anlamıyorum. Ben kendi arabama 400 bile isterken utanıyorum 2000 model Honda'lara o fiyati istiyorlar. Şu an bence araba piyasası allak bullak ben bu işten vazgeçtim.
Gönlünüzde ne varsa hayırlısıyla olsun inşallah. Haklısınız dediklerinizde, yurdum insanı çok yoruyor. Ayrıca arabanız bence gayet güzel ve yeterli, Urban-Lounge paket 1.3 Mj 2010 Linea sanırım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar piyasa malum, bu fiyatlara alabileceğim benzin Turbo, az yakan, mümkünse otomatik mümkün değilse manuel, kilometresi düşük, 2015 modelden yukarı bir araba arıyorum. Açıkçası bunlar arasinda 0.9TCe motorun kullanıldığı araçlar var. Sandero, Clio ve symbol. Benim tercihim piyasasi en hızlı olanını tercih etmek.

Fiat Egea.
Volkswagen Jetta.
Renault Clio.
Dacia sandero.
Renault fluence.
Ford fiesta.
Skoda fabia.
Volkswagen polo.
Hyundai I20.
Renault taliant touch paket.

Gönlünüzde ne varsa hayırlısıyla olsun inşallah. Haklısınız dediklerinizde, yurdum insanı çok yoruyor. Ayrıca arabanız bence gayet güzel ve yeterli, urban-lounge paket 1.3 mj 2010 linea sanırım.

Teşekkürler hocam 1.3 mj 2010 emotion Plus otomatik. Lounge ile eş değer euro 4 motor. Vitesi problem diyorlar ama 1 senedir kullanıyorum tek sıkıntısı yokuşlarda manuel girmek gerekiyor aksi halde düşük hizda ikiye atıp stop edene kadar bire çekmiyor. Yokuştan aşağıya inerken de vitesi atmiyor gaza basana kadar. Uzun yolda şahane ama şehir içinde böyle problemleri var. Geçişler 2'den sonra hissedilmiyor.

Bu fiyatlarin biraz ustune ciksam sıfır araba giriyor. Ayrica hem bayide düşürüyorlar hem de düşük faizli kredi avantajı var. Hadi eskiden araç yoktu millet yükseltiyordu, şimdi ne oluyorda sifir fiyatindan 200 asagiya satmaya çalışıyor millet çöp arabalarini ben anlamıyorum. Ben kendi arabama 400 bile isterken utanıyorum 2000 model Honda'lara o fiyati istiyorlar. Şu an bence araba piyasası allak bullak ben bu işten vazgeçtim.

İmkan varsa sıfıra niyetlenin yoksa vazgeçin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı