600-750 bin TL araba önerisi

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Passat-Insignia arasında karar vereceğiz sanırım.

İkisinin de yer yer birbirlerinden farkları var. Konfor olarak Passat çok daha önde olurken motor kısmında Insignia'nın biraz daha önde olduğunu söyleyebilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim cevabınız için.
Rica ederim. Hangi arabaya karar verirsiniz bilmiyorum ama en düşük kilometreli ve hatasız değişensiz olanı seçin, alırken detaylı bir yetkili serviste ekspertiz yaptırın. Bütçenizde Passat modelini de bulursunuz ama B7 kasaları ancak zar zor düşer, başım ağrımasın garantiye alayım derseniz 1.5 dCi Megane önerim olur, tabii Passat kadar donanımlı ve konforlu olamaz çünkü segment farkı var.
 
Merhaba iyi sosyaller. 600-750 bin arası ortalama yakan otomatik araba öneriniz var mı acaba? Birçok kişi Fiat Egea öneriyor, sizin düşünceleriniz nedir?

Egea yağ yakar ve çok da güzel araç değil touch ya da joy paket Megane 1.5dCi bulabilirsiniz bu paraya ya da aynı şekilde 1.5dCi Clio. Az yakar çok da kaçmaz şirket paket araçtır. Alırken dikkatli olun şirket arabası olmasın mümkünse beyazdan başka renk alın çok fazla beyaz şirket arabası Megane var, ama güveniyosanız şirket arabası olmadığına beyaz almanızda bir sakınca yok.
Yerden yüksek olsun derseniz aynı motorla Duster'da tercih edebilirsiniz.

Anladım. Peki dizel bir Passat'ta km si en fazla kaç olmalı? Bir de 2006-2010 arası temiz Passat alınır mı?

Uzak durun özellikle otomatik viteslerinden bir şanzumancıya girerseniz 100k bırakır çıkarsınız. Parçası pahalı çok yakar. Bu piyasada en az yakan ve sorunsuz motor 1.5 dCi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı