₺600 Klavye Önerisi

Cahil gibi söylemlerle kendinizi rezil etmekten başka bir yere varabileceğinizi sanmıyorum. Umarım tekrar alıntı yapmazsınız.
Ve bunların membrane klavyelerden daha kötü olduğunu mu söylüyorsunuz? Boş yapmayın bence. Klavyelerin kendisi daha üst segment klavyelerle karşılaştıralamaz olsa da 400 - 100 arasında daha iyisini bulamazsın, şuanki fiyatını da düşünerek bunları söylemediğin belli. 550 gibi bütçede zaten CK350 var, bir de Bloody optik bir klavye vardı.

Herkesin düşüncesi, zevkleri, kaliteden beklentileri farklı.
Ayrıca gidip de bunlar yerine Razer ve HyperX membrane klavye önermek de ayrı bir ilginç. Zevklerin ve beklentilerin farklı olmasını anlarım ama bunlar membrane için geçerli terimler değil. Hem hissiyat hem de kalite olarak aralarında fark var. Tamam, hak veriyorum. Hissiyat daha çok tercihe bağlı ama kalite olarak en azından bu bütçede alacağın klavye olarak GXT 890/K552 daha iyidir.
Bu konunun amacı da farklı tecrübe ve gözlemler ile farklı fikirler almak. İster katılırsınız, ister katılmazsınız.
Ben de fikilerimi verdim, bir tartışmada senin düşüncelerine katılıp katılmamam ve fikirlerimi açıklamam önemli değil mi zaten? Dürüst olmak gerekirse, bu tartışma hiçbir yere varmaz. Siz tecrübe edip bu klavyelerin membrane klavyelerden daha kötü olduğunu söylüyorsanız internet üzerinden bir kişinin deyişiyle fikrinizi değiştireceğinizi zannetmem. En azından benim bilmediğim bir alternatif söylesen anlarım ama membrane klavyelerin bu klavyelerden daha iyi olduğu düşüncesine katılmıyorum.

K552 hadi neyse de Trust'i öneriyorsunuz ama bulk siparişte kendi logonuzla 14-15 dolara alabildiğiniz bir klavye. Daha önce link atmıştım oemi için bu Cada modelinin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı